Kategori -
3. august 2017

En funktionel toolbox og mine 3 bud på, hvordan du kan bruge den!

Har du set de nye smarte toolboxes fra Eva Solo? De er saftsuseme smarte. Enormt pæne, praktiske og ikke mindst funktionelle. De kan bruges til lidt af hvert og sikrer dig et ryddeligt køkken- eller skrivebord. Slut med rod alle vegne. Opbevaringskrukken har et fint træhåndtag, som kan fungere som rumdeler til adskillelse af f.eks. køkkenredskaber, kontorgrej eller makeup-sager.

Toolboxen kommer i to størrelser; en smart lav sag på 15 cm og en højere model på 20 cm. Jeg har brugt den lave i min styling. Du får her mine tre bud på, hvordan du kan bruge din toolbox. Jeg har stylet løs på badeværelset, på mit lille hjemmekontor samt i køkkenet. Hvilken styling er din favorit? 


STYLING 1: BADEVÆRELSET

Her en simpel styling på badeværelset med nogle af mine favoritsager. Jeg elsker toolboxens funktion til badeværelset, den er så pæn og praktisk, og er ideel til at holde styr på hårbørster, cremer, makeupbørster og hvad man nu ellers har liggende.
 

STYLING 2: KONTORET

Til mit lille hjemmekontor har jeg fået styr på notesbøger, min famøse vifte (jeg har den med overalt), saks, blyanter og briller. Jeg har peppet skrivebordet med den fine toolbox. Se hvor den pynter! Ret praktisk når jeg sidder så meget foran computeren og har brug for alle de nødvendige og nævnte sager.  
Og ja, jeg er altså typen der stadig skriver med blyant. Jeg elsker alt digitalt, men lige dét der med at skrive ting ned i fx en kalender, der er jeg sgu lidt old school. 

 

STYLING 3: I KØKKENET

Jeg bruger mange timer i vores køkken. Mange af mine yndlingskøkkenredskaber ligger i skuffer, men denne gang har de fået lov til at se lyset og udsigten fra køkkenbordet. Jeg har nemlig taget den fine toolbox i brug. Genial i køkkenet til at holde styr på alle køkkenredskaberne, og så er den jo bare vanvittig pæn.

 

Hvilken styling kan du bedst lide? 1, 2 eller 3?


Styling + billeder: Mille Emilie Vilmar · Sonoma Seven
Udgivet i samarbejde med Eva Solo

Kommentarer

  1. Den er skide flot. Jeg kan lide alle tre muligheder, men ville personligt selv bruge den på kontoret eller badeværelset. 🙂
    Mvh. Michelle-Marie

    1. Den er så pæn, altså! Jeg ved ikke evt hvor jeg bedst kan lide den. Synes den kan noget alle tre steder, men den er ihvertfald praktisk på kontoret, hvor jeg sidder det meste af tiden og arbejder. ?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret