Kategori -
11. december 2017

En fin bryllupsbog eller god julegaveidé + rabatkode


Det er snart seks måneder siden jeg blev gift med Lasse. Vildt som tiden flyver! Nå, men for nogle uger siden fik jeg endelig bestilt en fotobog med billeder fra vores bryllup. I ved sådan en med fyldt med “rigtige” billeder fra dagen. Vi havde jo hyret Sergio fra Storybook Studio til at tage billeder, så de skulle jo naturligvis bruges til dette. Og det er altså dejligt at have sådan en fin bog med minder fra dagen, og så især på print, som jo næsten er et oldtidslevn i denne digitale verden.

Jeg bestilte bogen via Cewes Online Fotoservice, da jeg kender til deres produkter fra disse fine invitationer, og har været meget tilfreds. Processen er faktisk ret lige til, selvom den godt kan se lidt kringlet ud. Jeg skulle lige bruge 10 minutter på at overskue det. Men det er altså ret nemt. Man downloader Cewe’s egen bestillingssoftware til computeren og så kan man ellers vælge format, papirstype, baggrunde, kreative cliparts, størrelse, billeder etc. Man vælger og placerer selv sine billeder og kan også tilføje tekst og ramme til billederne, om man lyster. Og man kan gemme hele processen undervejs, så det ikke går tabt. Det glemte jeg (selvfølgelig) i første omgang, så skulle starte helt forfra. Dumt!

Jeg valgte en af de største bøger, som jeg i momentet tænkte “yes, det skal bare være en ordentlig moppedreng!”, men faktisk synes jeg, at den er liiiige en tand for stor, nu hvor jeg sidder med den i hænderne. Haha! Men sådan kan det gå. Jeg har valgt min bog med mat papir i og i hardcover version, og den er altså ret lækker i kvaliteten. Jeg tror jeg vil bestille en mere, blot i en mindre version og så måske fylde lidt flere billeder i også, så den bliver en lille ‘tyk’ bog. Jeg kender ihvertfald nogen, som ville blive glad for den her (hej mor, hej far!).

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode til jer, som giver -20% på jeres ordre. Koden hedder SONOMASEVEN og virker frem til den 31.12.2017 – så hop forbi Cewe.dk og tag et kig.

Måske du mangler en god julegave til bedsteforældrene, dine forældre, din gode veninde eller kæreste?


{Skønt hardcover med mat overflade}
{Siderne er i lækkert tykt og mat papir}Photos & styling: Mille Emilie | Sonoma Seven

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret