Kategori -
16. december 2015

En elefant uden snabel

Jeg har forelsket mig i en stol, som minder om en elefant uden snabel. Stolen hedder Tembo og er fra danske New Works. De store elefantører omfavner én med sine organiske former, som sammen med sit swahili inspirerede navn, Tembo, leder tankerne hen på den afrikanske elefant med samme navn. Tembo Lounge Chair er det perfekte match mellem eftertænksomhed og attitude, og den vil passe perfekt ind i vores kontor/kommende børneværelse. Jeg har et ømt punkt for den sarte lyserøde farve, den fanger altså bare mit blik. Den kan sgu noget! Meeeeen det tror jeg nu næppe jeg får Lasse lokket med på. Måske hvis den er til lillepigen? Hun er jo allerede fars prinsesse.

Er man ikke til den lyserøde (coral) er Tembo tilgængelig i hele ni forskellige farver. Du kan desuden vælge mellem tre forskellige tekstiler og du har mulighed for at få stolen betrukket med stof efter eget ønske. Den mørkeblå med prikker er nu også ret fin, synes du ikke? Du kan se alle farverne på New Works hjemmeside her


Billeder: PR

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret