Kategori -
15. juni 2015

En blød & god lounge sofa

Aaah.. så kom vores lækre bløde nye sofa endelig ind af døren. Okay okay, den kom faktisk for et par uger siden. Jeg har vist den på instagram (husker i at følge med derinde? I kan finde mig under brugernavnet @sonoma.seven) men nu dedikerer jeg lige et helt indlæg til den – for my oh my, hvor er den altså lækker!

Den er fra Bolia og modellen hedder ‘Sepia’. Vi valgte en 3-personers sofa, men man kan med som de fleste andre sofaer også få den både mindre, større, og endda med chaiselong. Sidstnævnte har vi bare aldrig rigtig været til. Vi synes det ser lidt sjovt ud med sådan en klump ud af sofaen, og så fylder det så meget, hvilket giver probelmer med et sofabord. Vi taler af erfaring, for vi har haft en sofa med chaiselong før. Men hvor om alting er, så er den SÅ god at sidde i, den er blød men ikke FOR blød. Vi valgte at få sofaen i koldskum med duntop, hvilket gør at faconen holder, og at man ikke får sådan nogle ‘synke-puder’ med tiden. Farven vi valgte hedder ‘Nantes’ i sådan en multigrey. Puderne er syet uden kantbånd, og den sort-lakerede træsokkel giver sofaen det der lounge-flyder-look. Jeg synes den er s**** flot!

Vi fandt den en eftermiddag med -20%, Yes! – MEN selvfølgelig kørte Bolia så lige -40% et par uger efter på netop denne sofa. Doh! Så føler man sig altså alligevel lidt snydt, selvom man fik (lidt) rabat. Typisk! Så det kan altså betale sig at vente liiiiiiidt ekstra lige med Bolia. De kører nemlig ret ofte gode rabatter. Typisk -20%, -30% og -40%. Sommetider, kører de en hel weekend på enkelte serier, som fx. med den sofa vi købte fra Sepia-serien. Så vil anbefale Jer at holde øje, hvis man er på udkig efter noget bestemt.

Meget rabat, lidt rabat eller ingen rabat – summa summarum er at det er en s**** lækker sofa! Vi er ihvertfald smadder glade for den. Jeg skal dog stadig lige vænne mig til den lyse farve. Før havde vi nemlig en sort gammel lædersofa. Den var ualmindelig fin, men man sad sgu af helvede til i den. Så Lasse fik mig overtalt til en ny sofa. Det er helt fair, pæn er den og vigtigst af alt, man sidder drøn godt i den! Bum.

Kommentarer

  1. Ej hvor ser den bare lækker ud! Hele looket er bare virkelig skønt, tak for dejlig inspiration 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret