Kategori -
14. oktober 2019

En barselsgave til mig selv, som kan rumme det hele!

Jeg har foræret mig selv en gave – en barselsgave, om man vil. Jeg har nemlig købt en ny taske fra LilleSvend KBH. En god og rummelig en af slagsen, som kan bruges til ALT.

Jeg tiltænker at bruge den som pusletaske når lillesøster kommer, men også som computertaske, weekendtaske og alt-muligt-andet-taske. Den kan nemlig rumme det hele!

Den har ét stor rum, og to gode hanke – that’s it. Totalt ukompliceret, men alligevel en taske med mange muligheder. Normalt render jeg altid rundt med stofnet, men nu skulle det være slut. Jeg har virkelig været på udkig efter en stor og rummelig kvalitetstaske til alt mit habengut (som min lille dametaske ikke kan rumme), og som ikke er et slasket og slidt stofnet.

LilleSvend KBH er et utrolig fint brand, som producerer håndlavede læderprodukter til baby (og mor). Jeg har fulgt virksomhedens rejse siden dets spæde begyndelse i sommeren 2016 – og faktisk lidt længere end det.

Kvinden bag LilleSvend KBH hedder Anne Birkkjær, og er virkelig en kvinde med ben i næsen. Efter sin barsel med sit første barn Bille – og efter en tid med behovet for en større pusletaske med plads til bleer, ekstra tøj, flasker osv, savnede Anne en simplere løsning. Deraf opstod bleomslaget udført i kernelæder med messingdetaljer.

Jeg stiftede første gang bekendtskab med Anne via instagram for maaange år siden, faktisk før hun rigtig gik live med LilleSvend KBH. Jeg har sidenhen mødt hende et par gange in real life. Hun er virkelig en dygtig og arbejdsom kvinde, og så er hun sødere end dagen er lang.

Dengang Anne startede LilleSvend KBH var det primært bleomslag og sidenhen suttesnore. Altsammen med læderet i fokus! Begge dele laver hun også i dag – men hun laver også de fineste legemåtter og gode opbevaringsmuligheder. Derudover forhandler hun også skønne plejeprodukter til baby fra det herlige østrigske brand ALMA samt andre fine ting.

Dengang i 2016 da LilleSvend KBH blev stiftet købte jeg en suttesnor med Fridas navn på. Det synes jeg er lidt hyggeligt! Lillesøster skal bestemt også have en med navn på – når vi altså bliver enige om et navn – men til en start har jeg købt en suttesnor (uden navn) kombineret med en fin hårelastik fra Freja Troelsen – et samarbejde til fordel for Mødrehjælpen. SÅ utrolig fint!

LilleSvend KBH x Freja Troelsen

Men jeg har nu købt denne taske til mig selv. Er den ikke bare pæn? Lige nu er den liiiiidt grisefarvet, men læderet vil med tiden få den smukkeste mørk-gyldne farve når først patinaen får fat.

Anne laver disse tasker yderst sjældent, og da hun skrev ud på hendes instagram at hun havde gang i én, slog jeg til med det samme. Jeg har nemlig kigget på den i maaaaange år, så selvfølgelig skulle jeg have sådan en da muligheden bød sig. Den bliver perfekt som pusletaske, også!

Hun laver sommetider disse tasker og melder det ud på LilleSvend KBH’s instagram-profil, så der kan man holde øje. De kommer muligvis også til salg løbende på webshoppen. Så ja, hold øje!

Anne har selv skåret læderet, syet det hele sammen i hånden, og stemplet med hendes lille fine logo. Jeg elsker den håndværksmæssige grundighed i sådan et produkt, det gør det bare lidt ekstra specielt og betydningsfuldt.

De fineste håndsyede detaljer til det rå skårede læder. Jeg er tosset med det!

Jeg synes at Anne er så sej – hun følger sine drømme og går målrettet til værks. Jeg har stor respekt for hende som person, for hendes arbejde og alt det hun har opnået på de sidste 3 års tid. Det er virkelig beundringsværdigt, og sejt når det lykkes.

Dette er en varm og kærlig anbefaling til at følge Anne og hendes LilleSvend KBH, for det synes jeg altså hun fortjener. Hvis du har lyst, kan du følge med på instagram og tjek også den hendes fine webshop ud.

Jeg er vild med hele LilleSvend KBH-universet som er uhøjtideligt, kvalitetsbevidst, funktionelt og med et personligt twist.

Kommentarer

  1. Amanda - 14. oktober 2019

    Ejj så fin en taske! Jeg har selv lige købt bleomslaget fra hende og elsker det!! Min datter er 1 år og jeg ville ønske jeg havde haft bleomslaget helt fra start. Så en anbefaling herfra 🙏

    1. Mille Emilie - 14. oktober 2019

      Ja, den er skøn! Bleomslaget er også på juleønskelisten her. Det er sådan nogle fine ting 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret