11. februar 2021

Emhætte på vej

ENDELIG er vores emhætte på vej. Nu har vi også kun boet her i snart to år uden en emhætte, så det var vidst ved at være på tiden. Ha!

Lasse har hele tiden ville lave den selv, for hvorfor betale andre for det, når han kan bygge den slags selv? Jeg forstår ham godt, men nogle ting må man prioritere.

Og det har vi måtte gøre her. For Lasse er en travl mand den kære. Så han har (endelig!) indset at han ikke får bygget den emhættekasse selv lige pt. Så NU har vi altså fået bestilt en emhættekasse (selve emhætten har vi), og fået bekræftet at den er på vej.

Vi har bestilt den hos Oak Studio, som også har lavet vores køkken. Så får emhættekassen helt samme finish, farve og look som resten af køkkenet. Tror ikke vi ville kunne lave det helt præcist selv, så det er virkelig dejligt at vide, at den er på vej nu.

Men jeg tænkte jeg ville vise Jer looket på emhætten, for vi har fået tegningerne på den. Jeg er SÅ spændt på at se den i virkeligheden.

De fleste vil jo egentlig skjule emhætter i dag, men vi synes at en stor flot emhætte vil passe så flot til looket af det køkken vi har valgt. Så vi har valgt at omfavne den. Ha!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret