Kategori -
24. oktober 2014

Eight shades of grey

 photo sofas1_zpsf721a1a5.png photo sofas2_zps9a8ceaf0.png

1. Eilersen ‘Odense’ / 2. Eilersen ‘Tub’ / 3. Ire ‘Stay’ / 4. Muuto ‘Rest’ / 5. Sofakompagniet ‘Vera’
6. Normann Copenhagen ‘Onkel sofa’ / 7. Sofakompagniet ‘Bertha’ / 8. Sofakompagniet ‘Gilbert’

Vi er på udkig efter en ny sofa – en grå sofa hvis nogen skulle være i tvivl om farvevalget? Hehe.. Vi har jo vores gode gamle retro lædersofa, men ærligt, så er den altså flottere end den er komfortable. Jeg eeeeeelsker den virkelig, men man sidder altså ikke fantastisk, og det er langt fra en flyder. Desværre! Man kan nærmest kun ligge én person i den – og når jeg har en puttegris til kæreste så kan det være lidt af en udfordring at møve sig nok sammen, så det rent faktisk også er bare lidt rart. Haha – det holder jo ikke i det lange løb! Derfor kigger vi nu efter en erstatning.

Drømmescenariet er altså en grå sofa, og alleralleraller helst Tub-modellen fra Eilersen! (nr. 2 fra oven) Selvfølgelig er det også den dyreste, det er klart – typisk! Men nøøøøj, jeg synes den er det absolut flotteste flotte. Farven, faconen, materialet og de mange puder. Den er perfekt i mine øjne – en sand flyder og hyggesofa! Plads til alle. Vi har nu også et godt øje til den grå sag fra Muuto (nr. 4 fra oven) Den har også de der bløde lidt puffede former. Er også ret vild med benene på denne, så den er skrevet på som en god kandidat. Jeg synes også ‘Vera’ fra Sofakompagniet er ret pæn (nr. 5 fra oven). Desværre synes jeg ikke man sidder godt nok i den. Min kærestes moster og onkel har to af dem, og de er en anelse hårde til min bagende. Haha! Det er selvfølgelig en smagssag. Jeg synes den er hammer pæn, men desværre lidt for hård. Havde den blot været liiidt blødere, så havde den også været en god kandidat.

Hvilken sofa slænger du dig i derhjemme?

_

We’re looking for a new couch – a grey couch if anyone is in doubt about our color choice? Haha.. It’s pretty obvious, right?! Right now we have an old retro leather couch. I really really love it, it’s so beautiful. The problem is that it’s beautiful but not that comfortable, and it’s not that big. You can basically only be one person in it. It’s no good in the long run! Therefore we’re looking for a replacement. The dream couch is the grey Tub-model from Eilersen (no. 2 from above) Of course it’s also the most expensive – typical! Buuuut.. it’s perfect! The color, the shape, the material and the many cushions. We do also like the grey one from Muuto (no. 4 from above) It’s also having nice shapes and it’s really comfortable. It’s a good candidate. I also think no. 5 from above which is from Sofakompagniet is quite nice. Unfortunately, I don’t think it’s comfortable enough. My boyfriend’s aunt and uncle have that couch and they are a little hard for my end. Haha! It’s a matter of opinion. I think it’s a bit too hard but neat.

What’s your favourite couch?

 

Kommentarer

 1. stine - 24. oktober 2014

  Er i opmærksomme på at der i den her weekend er 1/2 pris på nogle grå sofaer ved ilva :-)?
  Jeg har selv en fra ilva og er rigtig glad for. For første gang nogensinde har jeg en chaiselong sofa og er indtil videre begejstret for dette, men rent udseendesmæssigt kunne jeg godt tænke mig en grå fra sofakompagniet næste gang.

  1. Orv, det var godt du skrev det. Det har vi da ikke set, så det er da klart et godt bud. Vores gamle sofa var en Ilvasag, som vi var glade for. Det var en chaiselong, men det er vi ikke interesserede i mere – det fylder for meget, og vi brugte ikke ‘chaiselongen’ nok. Men måske vi kunne finde en god kandidat alligevel 🙂 Tak for tip!
   De laver også nogle virkelig fine nogle hos Sofakompagniet 🙂 Jeg vil bare gerne prøve sofaen først. Desværre holder Sofakompagniet kun til i Korsør, så det er en lidt længere køretur. Hehe.. Øv!

 2. Jeg har en Less sofa fra Bolia i lysegrå. Enkel og klassisk.

  1. Orv den er også pæn og enkel! 🙂 Den må jeg prøve! Tak for tip.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret