Kategori -
6. august 2017

DIY: Vores festlige bryllupsbar

Til vores bryllup ville vi gerne have en stor bar til festen. Så vi byggede en selv.

Men det er HELT skørt, vi glemte virkelig ALT om at tage billeder af vores bryllupsbar in action. Øv! Faktisk rigtig ærgerligt, for den endte med at blive så flot. Så jeg beklager altså billedekvaliteten, for jeg har kun slørede og mørke mobilbilleder af den, og det viser den bare slet ikke fra sin rigtige side. Men jeg håber alligevel det kan give en idé om hvordan den var den alligevel, og skabte god stemning ved siden af dansegulvet. Vi havde fri bar hele natten, og den var perfekt til formålet!

Jeg nåede dog at tage billeder af selve processen, da vi byggede den.. men derfra glemte jeg altså alt om det. Jeg havde travlt med alt muligt andet, sjovt nok. Min gode veninde Simone nåede dog også at fange en billede, som er vist her ovenfor. Juhu! 

Er man ikke så handy anlagt eller gider man bare ikke bygge en bar selv, så har vi faktisk smidt vores til salg lige her. Del gerne.


Vi fandt en masse paller rundt omkring hallen. Min svigermor driver en hestepension på stedet, og har derfor enormt mange paller stående grundet hø, hestefoder osv. Vi fandt 6 stk hvorefter jeg spulede dem rene med en højtryksrenser. 
Lasse skruede nogle lægter fast på bagsiden.


Hjørnerne er stivet af for at øge stabiliteten så den kunne tåle en fest. På med “disken”. Her brugte vi bare nogle trykimprægnerede brædder, som var et tidligere fejlkøb. MEn de fik så et super formål til vores ‘lille’ bar.

Til slut lagde vi en bordplade i, så bartenderen havde et sted at arbejde, stille sine sager på samtidig med at det var gemt væk fra gæsterne. Smart!


Et viola. Til slut pyntede vi den med en lyskæde med farvede pærer, fine hjemmemalede drinksskilte og en festlig pink flamingo med lys i.

Haha.. før/efter! Det gik vildt for sig. Okaay, det er rimelig svært at se baren deromme bagved – men det er det bedste jeg har på afstand, sådan rent “stemnings-wise”. Haha… Note to self: Husk at tage billede af baren!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret