Kategori -
13. august 2017

DIY: Velkomstskilt og bordplan


Til vores bryllup lavede jeg to store skilte; et velkomstsskilt og en bordplan med fin kalligrafi og håndskrift. Idéen er tyvstjålet fra søde og dygtige Acie, som har illustreret hele processen så fint. Vi har faktisk gjort præcis det samme, måske med lidt ændringer i form af, at vi malede vores plader med en anden maling, men altså.. ikke noget rocket science. Men ellers er det altså fuldstændig identisk.
Jeg vil derfor ikke sige så meget, andet end at I kan finde den fine DIY-guide til, hvordan man laver tavleskilt til bryllup” hos Acie, hvor hun har beskrevet og vist hele processen i både ord og billeder. Tak for inspiration A!
Læs også: Bryllupsskilte

Photo 1: Storybook Studio
Photo 2+3: Svanberg Grath Photography

Kommentarer

 1. Astrid - 13. august 2017

  Hej Mille,
  Jeg sad og kiggede igennem dine bryllupsbilleder da jeg selv er igang med at planlægge bryllup. Det er simpelthen så fint det hele og meget inspirerende – specielt dine indlæg om brudekjoler og brudekjolebranchen, det har givet mig lidt blod på tanden og jeg prøver at finde en i den lidt billigere ende 😉
  Anyway – jeg ville høre dig ad, hvliket stof er jeres duge lavet af? Jeg kan ikke helt lure det, men jeg kan fornemme at de er lette og det giver et fint fald!

  1. Hej Astrid,
   Hvor dejligt du kan finde inspiration, og tillykke med dit forestående bryllup! Spændende 🙂
   Håber du finder en kjole til dig <3
   Dugene er hvide hørduge fra Broste, de er nemlig lette i udtrykket.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret