Kategori -
13. januar 2015

DIY – Paperbag poster

 photo IMG_9139_zpscb957bc7.jpg

For noget tid siden købte jeg et stykke tøj i Henrik Vibskov i Krystalgade, og her fik jeg en hvid papirspose med. På denne papirspose var der et fint sort print. Posen blev aldrig smidt ud, men gemt indtil jeg lige fandt ud af hvad jeg skulle bruge den til. Men det var jo klokkeklart hvad den skulle bruges til: nemlig en “hjemmelavet” plakat! Derfor købte jeg en ramme i IKEA, klippede printet ud og vupti, nu har jeg en ny fin plakat stående herhjemme.

En nem og anderledes løsning til nye plakater. Ofte får man fine poser med fra butikkerne. Jeg gemmer altid poserne, nogle er pæne og andre genbruger jeg. Men det her kunne være en af tingene man kunne bruge dem til. Hvad synes i om idéen?

_

Some time ago I bought a piece of clothing at Henrik Vibskov in Krystalgade, Copenhagen. The blouse was placed in a white paperbag with this black house print on it. I really liked it, so I didn’t throw it out. Instead I bought a frame from IKEA, and placed the print in it. Now I have this cool poster in my home. Great idea right?

 photo IMG_9116_zps5c66caf7.jpg photo IMG_9117_zps578ce160.jpg photo IMG_9136_zps348c491b.jpg

Kommentarer

 1. Kimie - 13. januar 2015

  SÅ fin blog! Har været den helt igennem på to dage, og blev sgu helt trist da jeg kom til dit allerførste indlæg og der ikke var flere. Lækker og stilsikker – det hele oser af kvalitet! 🙂

  1. Hej Kimie.
   1000 tak for din søde besked. Det er virkelig dejligt at få ros. Så rammer jeg da ikke helt forkert!
   Jeg skynder mig at lave nogle flere indlæg. Hehe.. Velkommen til!
   Bedste hilsner
   Mille

 2. Endnu en supersimpel og genial DIY fra din side af! Og skidegod ide at bruge papirsposer med print til. Det er ikke altid, jeg får dem genbrugt og samtidigt er der nogle, der er for pæne til at blive smidt ud. Så jeg synes dette er en supergod in between 😀

  1. Ja, det er en ret simpel DIY – og en god måde at genbruge de fine papirsposer på! 🙂

 3. Nina - 13. januar 2015

  Men åh så fin tavla det blev! 🙂

  1. Ja, den blev da ret fin ik? 🙂 Jeg er glad!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret