Kategori -
19. juni 2015

DIY – Spice jars


En vanvittig nem DIY, som forvandler dine krydderier til et farvefint smagsshow på køkkenhylden. Brug dine gamle kaffebøtter til dine krydderier. Alt du skal gøre er at tage mærkaterne af, skylle dem rene, hælde krydderierne i, og vupti så er der nye opbevaringsbøtter. Du kan toppe dem ved at sætte dymotekst på, men egentlig synes jeg det ser rigtig fint ud, uden. Jeg har her brugt Café Noir kaffebøtter, i den lille udgave. Fint ik? Café Noir kan bl.a. købes i Netto.

Kommentarer

 1. Det ser da bare pissegodt ud!! Jeg ville gerne have det stående fremme, på trods af, at krydderierne vist mister smag når de sådan får sollys ikke?
  ELSKER din blog og din stil, hvis ikke jeg har sagt det før.. ELSKER!

  1. Tak Lene! Hvor er du sød 🙂 Det er SÅ dejligt at du læser med! Tak for det.
   Det ved jeg ikke noget om! Gør de det? Jeg synes nu stadig at min mad smager af krydderierne selvom de står fremme. Hehe..
   God weekend! 🙂

 2. Ved du hvad – så springer jeg altså også ud i det! Det kan jo også være, at det er sådan over.. 5 år eller noget 😀

  1. Haha.. Who knows! Men mine fejler altså intet.. Jeg hepper på dig!

 3. Den DIY vil jeg næsten kalde genial – i hvert fald formår du med dén DIY lige præcis at løse én af mine store udfordringer. Nemlig krydderiopbevaringsudfordringen! Jeg har i lang tid ikke anet hvad jeg skulle gøre af mine krydderier – særligt fordi de krydderidåser man ellers kan købe, ofte er enormt små. Her er løsningen – fedt og tak (:

  1. Godt at høre Julie! 🙂 Jeg har stået i samme problem. Krydderiopbevaring er også virkelig svær at finde. Dem der er på markedet er sgu ikke så flotte eller praktiske! Jeg er ihvertfald glad for min løsning her 🙂 Glad for at den kunne bruges! Så skal der drikkes noget kaffe… Haha!

 4. Jeg har flere gange siddet med selvsamme glas og tænkt på, om jeg kunne bruge dem til noget – men er altid kommet frem til, de er for små til at opbevare noget, så selvfølgelig har jeg smidt hundrede af dem ud! Øv man!
  Nu samler jeg altså på dem, det er så lækker en idé med krydderierne!
  Katrine Bjarnhof

  1. Hehe.. det gjorde jeg altså også i starten.. Indtil jeg en dag stod og manglede en opbevaringsbøtte til noget krydderi. Så stod jeg med min tomme kaffebøtte i hånden og tænkte.. hmm… Og ja, sidenhen har jeg også samlet! Merrild kaffe har også lavet disse bøtter, både store og små. Det er jo genialt 🙂
   Er glad for at du kan bruge idéen!
   God weekend!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret