Kategori -
24. januar 2015

DIY – Wall decoration with mirrors

 photo IMG_7248_zps24c3e3aa.jpg photo IMG_7213_zps6b72e5de.jpg photo IMG_7212_zpsfc2bc228.jpg photo IMG_7232_zpsca0e0bad.jpg

Jeg har forsøgt at være lidt krea i mit ‘pigeværeslse’ eller walk-in closet om man vil. Her har jeg lavet en større vægdekoration med små spejle. Spejlene er fra IKEA, de er sekskantede og kommer i en pakke med 10 spejle. 5 i kobber og 5 i sølv, og så kan man ellers sammensætte dem som man lyster. Jeg synes de er vildt seje, og giver et rum et ret fedt twist. En pakke koster 99 kr. og spejlene hedder HÖNEFOSS, og kan bl.a. købes online her. Hvad synes i om det?

_

In my walk-in closet I made this wall decoration with mirrors. The mirrors are from IKEA, they are hexagonal and comes in a pack of 10 mirrors, 5 in copper and 5 in silver. I think it’s a funny idea to decoration your wall, and make something difference. They’re named HÖNEFOSS mirror and a package costs DKK  99,-  You like it?

Kommentarer

 1. Men hvordan sætter man dem op? Har overvejet at kaste mig over dem nemlig, men ikke hvis de er et nightmare at sætte op (og tage ned igen).

  1. De er så nemme at sætte op! Man placere 3 klisterdutter på bagsiden og sætter dem så på væggen. Der er brugsvejledning og klisterdutter med i pakken.

 2. Super fint 😀 Har selv overvejet lidt vægdekoration med spejle, men er aldrig kommet fra idé til handling 😛

  1. Hehe.. Det kender jeg godt! Nogle gange kræver det et tilløb 🙂

 3. Åh, det ser så fint ud! Virkeligt kreativ idé for at pynte væggen lidt. Dem skal jeg helt klart kigge nærmere på. Tak for tippet.

 4. Sofie - 24. januar 2015

  De er rigtige nemme at sætte op og dekorative, men jeg ødelagde noget af væggen, da jeg skulle pille dem ned igen efter blot 6 måneder. Så husk at have det in mente!

  1. Ja de sidder faktisk ret godt fast.. Tvivler på jeg får mine ned. Haha! Nok meget godt lige at have in mente ja. 🙂

 5. Ruth B Callesen - 24. januar 2015

  Har du lige købt dem hos IKEA? Jeg har ikke kunnet finde dem, og kan kun Google mig frem til at de er udgået. ?

  1. Nej. Købte dem for to år siden, det er et gammelt indlæg 🙂

 6. Michelle - 24. januar 2015

  Hej Mille Emilie.

  Jeg er også indehaver af disse fine spejle, og i dag kom sidste pakke op på væggen og jeg synes der mangler et par ‘brikker’. Nu har jeg fulgt dig i noget tid og kan forstå at du er flyttet, i den anledning kunne jeg måske være så heldig at du har taget spejlene med dig og har planer om at sælge dem? 🙂

  Venlig hilsen
  Michelle

  1. Mille Emilie - 24. januar 2015

   Hej Michelle,
   Hvor godt. De er så fine! Desværre har jeg ikke længere spejlene. De er solgt inden vi flyttede. Øv! Ellers måtte du gerne købe dem 🙂

   1. Michelle - 24. januar 2015

    Årh det var ærgerligt, men sødt af dig at svare med det samme. Tak for dig 🙂
    God vind i det nye hus.
    Vh. Michelle

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret