Kategori -
13. juni 2020
Annonce for MobilePay Pengegaver

DIY: Gi’ en kreativ pengegave som puslespil

Annonce for MobilePay Pengegaver

I dag skal det handle om pengegaver, og i samarbejde med MobilePay Pengegaver har jeg kreeret en lille DIY, for at vise Jer hvordan man kan være lidt kreativ med indpakningen, så en pengegave bliver liiiiidt mere festlig.

Der er mange der ønsker sig penge i gave. Det ønskede jeg mig fx selv i år til min fødselsdag, et tilskud til havemøbler. Det kan være penge til studenten, til barnets opsparing til barnedåben, til brudeparret, til fødselaren eller hvad man nu skal til at festlige begivenheder.

Jeg har altid været en af dem der har ønsket sig penge i gave, nogle mener det er lidt kedeligt – og det kan da også være lidt tamt at få en 100-mand i en konvolut, som ender i skuffen et eller andet sted.  Men det behøver slet ikke være så kedeligt.

MobilePay har lanceret et nyt tiltag de kalder MobilePay Pengegaver, som er en digitalisering af den ’almindelige’ konvolut med kontanter, som vi normalt giver i gaver. Den nye “Pengegave”-funktion i MobilePay er ret genial, og den ligger nederst i din MobilePay app og hedder ‘Gaver’. Her kan man sende pengegaver på en lidt mere festlig måde. 

For hvem har egentlig også kontanter nu om dage? Der er dårligt nogen hæveautomater tilbage. De er i hvert fald svære at finde. Med den her Pengegave-funktion kan man udvælge et design og herefter skrive en lille hilsen til modtageren. I stedet for blot at lave en almindelig overførsel via mobilpay, så kan du lave dit eget digitale kort og give en pengegave med en gavekode.

Og den her gavekode har jeg lavet et kreativt og personligt take på, ved at lave et hjemmelavet puslespil.

DIY Puslespil

Jeg vil derfor vise Jer mit bud på, hvordan man kan lave et kreativ indslag med en gavekode til MobilePay Pengegaver.

Nogle af vores venner har netop købt hus, og i den forbindelse holder de housewarming, hvor de ønsker sig penge i tilskud til diverse ting til huset. Herunder havemøbler, lamper, en græsslåmaskine osv. Vi har derfor valgt at give dem en MobilePay Pengegave til et tilskud til det de nu ønsker sig. Så kan de spare op eller gå ud og købe det selv når de er kommet lidt mere på plads.

Vi ville dog gerne give en fysisk gave, selvom det bare er penge de får, og det måtte gerne være lidt kreativt og personligt, så jeg har lavet et hjemmelavet PUSLESPIL.

Jeg har tegnet en tegning, selvom jeg ikke er verdens bedste til den slags, men det gør jo bare gaven mere personlig. Er man ikke så god til at tegne, eller er tiden knap, så kan man i stedet printe et billede ud, skrive en hilsen på det med ens gavekode og herefter klippe det ud i brikker. Brikkerne har jeg kommet i en lille æske, som er pakket fint ind.

Når vedkommende har samlet puslespillet kan de læse kortet og tage koden i brug. Pling! Så har de fået deres MobilePay Pengegave, men på en lidt mere festlig måde end bare penge i en konvolut. Smart, ik?

Jeg synes i hvert fald, at det er en anderledes, sjov og kreativ idé, og de får samtidig en fin og personlig gave – selvom, det bare er penge.

Er det ikke fint? Jeg håber du kan bruge min idé og måske blive inspireret til også at give en MobilePay Pengegave til en du holder af.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret