Kategori -
25. september 2014

DIY – Dymo text

 photo IMG_2115_zps60d85482.jpg photo IMG_2117_zps9d3b0831.jpg
Jeg har længe været hooked på idéen med en dymo og den fine retro tekst. Jeg har nu endelig fået købt en og påsat (de selvklæbende) labels på samtlige opbevaringskrukker herhjemme. Jeg synes det ser så fint ud, og giver et lidt anderledes look. Krukkerne her i glas er oprindeligt kaffebeholdere, hvor jeg bare har fjernet mærkaterne og rengjort dem, og derefter hældt müsli og oregano i. Jeg har samlet en hel del sammen, så har efterhånden en fin samling. Nu er de kun blevet endnu finere med den retro dymo tekst på. Olieflasken er en gammel likørflaske jeg også har rengjort, og hældt olie i. Smart ik?

Jeg fandt min dymo hos Papirlageret på krydset ved Vendersgade og Nørre Voldgade (lige ved Nørreport st.) Den ligger i kælderen, og de har altså et hav af kontorartikler mv. Gider man ikke suse byen tynd for en dymo, kan man købe en online lige her. Hvad siger i til dymo tekst? Er det ikke ret fint? Jeg er ihvertfald helt pjattet med det, og selve ordet “dymo” har jeg en lille fest over!

_

I’ve been looking for a dymo for quite some time now, and finally found one. I love the old and retro feeling. I’ve put the labels on all storage jars in my kitchen. The jars/pots are originally coffee containers, I’ve just removed the old label and cleaned them. I have a pretty big collection now. They have only become more nice with the retro dymo text on it. The oil bottle is an pold liquor bottle I’ve also cleaned. You like it?

 photo IMG_2118_zps4dc32b60.jpg

Kommentarer

 1. Trine Hornemann - 25. september 2014

  Er det selvklæbende?

 2. Maria - 25. september 2014

  Elsker min dymomaskine! Pas på, ligepludselig er alt klistret til med labels! 😉

  1. Haha.. I know! Elsker også min allerede, og jeg er allerede gået helt i selvsving med den maskine. Jeg dymoer bare derud af! 😀

 3. Dorthe - 25. september 2014

  Fin idé 🙂 .. men er simpelthen nød til at vide hvordan du har fået label af glassene? Jeg har forsøgt med syltetøjs glas men opgav til sidst fordi det bare var et stort klisterhelvede!!

  1. Hej Dorthe.
   Ja, er det ikke fint? Jamen.. jeg har egentlig bare lagt dem i blød i kogende vand. Så har det løsnet sig og jeg har fået mærkaterne af. Dernæst har jeg fjernet det sidste klisterstads med rensebenzin og en lille skrubbesvamp. Du ved, de der svampe med en lidt grovere flade på den ene side der ikke koster en dyt i Netto 🙂

 4. Elsker virkelig også min dymo – som også er ganske ny 😀
  Har dekoreret alle vores krydderiglas med de fine små labels 😉

  1. Sejt.. Det er også bare så cool 🙂 Det gælder helt om at begrænse sig med den lille fyr! Haha..

 5. marie-louise - 25. september 2014

  Hvor er det bare fint! den ide med olivenolie flasken må jeg huske.

  1. Tak! Ja, man kan altid bruge gamle fine flasker til et eller andet 🙂

 6. Emma - 25. september 2014

  Hvor er det bare fint! Nu faldt jeg lige over linket til din profil på pinterest, og du har så fin en blog! Jeg kom til gengæld til at tænke på, jeg har allerede en gammel dymo maskine, men kan du evt sende linket til der hvor du fik fat i selve den sorte tape? Kan kun finde den til omkring 500,- på siden, og det lyder som et virkelig højt tal. Hav en skøn dag, og glædelig 1. december! 🙂

  1. Hej Emma,
   Tusind tak for de flotte ord. Skønt du følger med og kan finde inspiration. Hmm ja det lyder ret dyrt. Så dyrt er det slet ikke. Jeg plejer egentlig bare at købe Dymo tape hos Papirlageret ved Nørreport st. og en sjælden gang imellem hos Panduro Hobby 🙂 Det fåes mange steder.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret