Kategori -
8. oktober 2014

DIY – Beton lysestager

 photo IMG_2754_zps8ed3faa7.jpg

Jeg har fået den vildeste besættelse med beton, i alle afskygninger. Jeg synes det er SÅ råt og cool. Jeg har derfor været forbi Silvan og købe noget beton, så jeg selv kunne lege med materialet. Jeg har samlet en hel masse forskellige paprør, kasser, plasticbakker osv til at lave skabeloner af. Første beton projekt er disse fine lysestager. Jeg havde en gammel paprulle fra en plakat som jeg skar i to lige lange stykker. Jeg bruge hver ende hvor lågene sidder så det fungerede som bund. Jeg rørte min beton op med vand (der er præcis vejledning på bøtten) og fyldte mine to paprør med beton. Herefter placerede jeg to stearinlysholdere i og lod dem så tørre et døgns tid. Det kom der de her fine lysestager ud af. Jeg synes de er SÅ fine, enkle og rå. Jeg er helt vild med strukturen overfladen har fået, sådan lidt ujævn og skrøbelig, men samtidig super rå. Er man rigtig fræk kan man evt. dyppe bunden halvt i en omgang (kobber) maling, for at give dem et anderledes look – det ville også fungere godt til julemåneden tænker jeg. Men for nu, forbliver mine sådan her. Jeg har mange andre projekter igang med beton herhjemme, og jeg skal nok vise jer dem, hvis de altså bliver gode. Haha.. det er lige med at prøve sig frem!

Hvad synes i om dem?

_

I got this thing with concrete! I think it’s the most cool and raw material. Therefore I went by Silvan to buy some concrete to play with. I have collected a lot of different tubes, boxes, plastic trays etc. to create templates. The first concrete project I did was these fine candlesticks. I had an old paperboard roll from a poster that I cut into two equal pieces. I used both ends so the lid could act as the bottom. I mixed the concrete with water (huidance is on the box) and filled it in my two tubes. Then I placed two candle holders and then let them dry a day. Vióla, and you have two nice concrete candlesticks. I really like them, they are raw but still very simple and minimalistic. 
What do you think about them?
 photo IMG_2130-2_zpsc729f721.jpg photo IMG_2132-2_zpse1f914ae.jpg photo IMG_2133-2_zps71323274.jpg photo IMG_2758_zpse022a01c.jpg photo IMG_2756_zpsbee7a2e2.jpg photo IMG_2755_zps984e4f58.jpg photo IMG_2753_zpsf3c857b2.jpg

Kommentarer

  1. Cool! 🙂 Vi eksperimenterede lidt med beton, tidligere i år – blev til både bord, stole og lystestager… hehe

    1. Årh Jaaa!! Hvor er i seje 🙂 Kan man se det et sted???

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret