Kategori -
31. maj 2017

DIY: Cake topper

I morgen fylder vores lille pige 1 år. Det er altså stort! I den anledning havde vi i søndags samlet venner og familie for at fejre hendes første fødselsdag. Ej, jeg var så rørt! Kan slet ikke forstå der allerede er gået et helt år. Måtte fælde en tåre da vi bød velkommen. Typisk mig, jeg er sådan en pivskid. Men det er altså stort! Nu tuder jeg igen.. Haha!

Vi havde lavet tre kager, min svigermor havde lavet hendes velkendte og hapsegode cheesecake, og jeg havde lavet to lagkager; en med hindbærmums og makroner samt en helt almindelig børnelagkage med banan, jordbær og masser af kagecreme. Til den ene lagkage havde jeg så lavet den her fine ‘cake topper’ hvor der stod “Frida 1 år”.

Det skal du bruge:

  • Papir (jeg brugte bare gavepapir, det var lige hvad der var)
  • Kuglepen
  • Grillspyd
  • Snor (brug hvad end du kan finde)
  • Limstift

Det er VIRKELIG et nemt lille DIY projekt det her. Det tog mig under en halv time at lave. Som altid kan du finde step-by-step billeder herunder med lidt forklarende tekst. God fornøjelse!Fold papirer dobbelt og klip små trekanter ud.

Bind snorerne i et dobbelt halvstik om grillspydene, som vist her.


Lim dem fast til snoren.Skriv det du vil have stående. Brug en kuglepen eller en tusch. Whatever works for you 🙂


Endnu et halvstik.

Klip det overskydende snor af.

Placér din hjemmelavede cake topper på din kage, og så er du faktisk good to go!
ET VIOLA!


// Alle billeder i indlægget er mine og må ikke bruges uden min tilladelse.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret