Kategori -
11. december 2016

DIY: Cake flags with foil paper


Til Fridas barnedåb tilbage i oktober lavede jeg disse fine og simple “cupcake flag”. Jeg synes det var et festligt input til kagerne, som min kære mor havde stået for. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele denne nemme og fine DIY med dig. Jeg har brugt meget få remedier; tandstikkere, folie tape og en saks. Easy peasy! Tænker de også vil være fine i blå til en dreng, eller i hvide nuancer til et bryllup. 
De er super nemme at lave, og gode at gemme til diverse begivenheder som netop barnedåb, bryllup, fødselsdag mm. Eller man kan gøre som jeg har gjort her til mine simple og hverdagslækre dadelkugler. Det giver da lige et ekstra festligt pust!
Ps. Husk at ‘subscribe’ min YouTube kanal lige her


Se også: VIDEO: Bedroom makeover

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret