Kategori -
23. juli 2015

DIY: Opbevaringskrukker af gamle flasker

Jeg vil lige dele min seneste og meget meget nemme DIY. Den er seriøst easy-peasy og lynhurtig at lave. Jeg køber nogle gange de her æblemost når jeg er ude og handle, og istedet for at smide flaskerne ud, anvender jeg dem til min havregryn, nødder, tørrede bær mm. Jeg synes flaskerne er ret fine, og generelt synes jeg det er svært at finde pæne opbevaringskrukker.

Det er da heller ikke første gang jeg selv laver sådan nogle. Jeg har fx. også lavet disse opbevaringsbøtter til mine krydderier ud af gamle instant kaffeholdere fra Café Noir.

Nå, men tilbage til disse fyre. Jeg har som vanligt lavet en mindre billedserie med step-by-step-guide og tilhørende tekst under billederne.


ENGLISH RECAP: I just want to share my recent DIY with you. It is seriously easy-peasy and it is quick to make. Sometimes I buy these apple juices that comes in cute glass bottles when shopping, and instead of throwing the them out, I use them for my oatmeal, nuts, dried berries etc. I think the bottles are quite fine, and I generally think it is difficult to find decent storage jars. So why not make them myself? It’s not the first time I did this. For instance I also made these spice jars from old  instant coffee jars. Oh well, back to these guys, this is how I did: 

Flaskerne her har jeg købt i FaktaQ, men de forhandles i alle Coop’s supermarkeder.

Trin 1. Fjern mærkaterne. Jeg brugte en kniv til at skrabe det af under den varme hane.
Step 1. Remove the stickers. I used a knife to scrape it under the hot tap.

Trin 2. Fjern det resterende lim med rensebenzin, jeg anvendte blot en svamp.
Step 2. Remove the remaining glue with benzine.

Trin 3. Giv dem en tur i opvaskemaskinen eller sørg for at vaske dem grundigt selv.
Step 3. Wash them in the washingmaschine.

Trin 4. Fyld dem med dine foretrukne morgenmadsprodukter, nødder, tørrede bær osv.
Step 4. Fill them with your favorite cereals, nuts, dried berries etc.

Kommentarer

  1. Sara - 23. juli 2015

    Mindre detalje, men idet der står “coop” på flaskerne, så er de næppe købt i Netto. 😉

    1. Det er også noget vrøvl – haha! 🙂 De er købt i FaktaQ. Der gik det lidt for hurtigt.

    1. Tak Sarah. Dem kender jeg også godt 🙂 Alle typer flasker kan egentlig anvendes..

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret