Kategori -
15. marts 2018

DIY: Bordskåner af trækugler


Jeg har været i kreahulen – jeg har nemlig lavet denne simple bordskåner af trækugler. Og helt ærlig, det her virkelig være verdens lettelse DIY-projekt. Jeg har været et smut forbi min lokale Panduro Hobby og købe trækugler og hvid elastiksnor. Mere skal der ikke til. Fanme nemt, altså!
Jeg drikker reeeet meget kaffe og the, men mangler altid en lille bordskåner til min fine Stelton tekande. Derfor tænkte jeg at lave et lille DIy-projekt ud af det. Og dette er altså resultatet. Easy peasy! Er den ikke sød?

Det skal du bruge:
︎✱  Trækugler (jeg fandt mine hos Panduro) de koster omkring 30 kr.
︎✱  Elastiksnor eller lædersnor – hvad du nu foretrækker.
Sådan gør du:
Klip snoren i den længde du vil have. Kuglerne sættes på snoren og som afslutning bindes en dobbelt knude. Jeg har brugt 14 kugler, det synes jeg var passende til min lille kande. Men man kan jo fylde på eller tage af, alt afhængig af hvilken størrelse man ønsker. Jeg har brugt hvid elastiksnor, så den ikke er synlig, men man kan også anvende en lidt tykkere lædersnor, og binde en fin knude som ligesom rager” ud fra trækugler, så man kan hænge bordskånerne op på en krog.

Kom trækuglerne på din snor.

Jeg har brugt 14 kugler til min kande – men prøv dig frem.


Klip og bind en knude og skub så knuden ind i en af trækuglerne, så den ikke ses. 

Et viola! Den er da for fin.


Styling + foto: Sonoma Seven

Kommentarer

  1. Annette - 15. marts 2018

    Hvor er den fin – og smart tænkt! Tak for tippet 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret