Kategori -
4. november 2014

Digital VIPP trashcan for your computer

 photo vipp_zpsa73f4049.png

Jeg er på nogle områder lidt nørdet. Men jeg er jo heller ikke uddannet multimediedesigner for sjov, vel! Min kærlighed til små fine digitale ting er ret stor. Så da jeg for noget tid siden faldt over denne hvide digitale VIPP skraldespand til min computer blev jeg ret så glad. Jeg synes den er for cool. Den er ganske gratis, fås til både PC og Mac og kan downloades på VIPP’s hjemmeside lige her (på forsiden) Man scroller lidt ned, og så er der et billede med den på, hvor man kan klikke. Vupti! Så er din grimme grå og kedelige “skraldespand” (papirkurv om man vil) udskiftet med en smart lille designer spand. Haha! Jeg synes det er så sødt. Så er tippet givet videre. God aften.

_

In some point I’m a geek. I like digital features for my computer. Some time ago I found this cute little white VIPP bin for my dekstop. I was pretty excited and downloaded it quickly. It’s free, and you can get it for both PC and Mac, and you can get it on VIPP’s website here (on the frontpage – just scroll down) Isn’t it cuuuuute? 

Kommentarer

 1. NEJ HVOR GODT! Den er da for sød. Nu når man ikke lige har penge til en virkelig, er dette et fint alternativ. 😀

  1. Haha.. ja ik? 🙂 Jeg er også helt tosset med den! Det er da en fin lille opgradering af ens grimme papirkurv i docken.

 2. Josephine - 4. november 2014

  Ih hvor vil jeg også have den!
  Men når jeg downloader siger den bare at programet ikke vil åbne? hvad gjorde du for at få den til at erstatte 😀

  1. Den drillede også lidt her. Du skal sørge for at slette den første fil helt. Det er ikke nok at slette den så den ligger i papirkurven. Den ligger nemlig stadig som “downloadet fil”, så du skal slette helt og så downloade igen. Jeg prøvede et par gange, og til sidst virkede det hos mig.

 3. Emma Janning Benner - 4. november 2014

  Hej, jeg prøver ligenu at få det til at fungere. Den bliver dog ved at sige jeg skal installere den og siger den er fuldført – dette skal man bare gøre igen og igen. Har du nogle tips her? 🙂

  1. Min drillede også lidt første gang på min gamle computer. Jeg slettede hele filen og prøvede igen, så virkede det. Men den skal slettes helt fra download og skraldespanden før download igen. Håber du får det til at fungere 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret