Kategori -
3. december 2019

Det vil jeg lave i december

foto: Alberte Stengaard

Min yndlings højtider over os, og min terminsmåned er her også. Endelig!

Der er mange ting at jeg godt gad lave her i december – men det hele er jo sådan lidt med forbehold for, hvornår lillesøster melder sin ankomst. Har termin den 8/12, men der er stadig ingen tegn på en fødsel endnu – trods jeg har været “nedlagt” med meget kraftige plukkeveer de sidste 7-8 uger.

Jeg har ligget ned og holdt mig i ro i små to måneder, så nu er jeg også ved at være klar til at møde hende. Ender . sikkert med at gå over termin, selvom jordemoderen sagde, at jeg nok ikke skulleforvente at gå terminen ud.Well…. Vier ved at være der nu. Ha! Typisk.

Men hvis vi kan nå det enten før/efter lillesøsters ankomst, så gad jeg godt lave disse ting i december:

 • Føde en baby ~ KOM SÅ LILLESØSTER! ♡
 • Se Matador som julekalender. Det er vores årlige juletradition. Vi ser Matador HVERT år, for det passer lige med ét afsnit hver dag, for der er 24 afsnit! Genialt og virkelig virkelig hyggeligt! Hvad har du mon af særlige juletraditioner?
 • Besøge Dragør julemarked så meget som muligt inden/efter lillesøsters ankomst.
 • Gå ture med barnevognen i, forhåbentligt, smukt solrigt vintervejr!
 • Bage disse veganske brunkager efter Albertes opskrift
 • Tage i jule Tivoli(hvis vi kan nå det, åh jeg håber!)
 • Have færdiggjort de sidste fotoopgaver for kunder, kampagner til blog og instagram og generelt de sidste arbejdsopgaver jeg har rundt omkring i mit lille blækspruttefirma. Ha! Jeg skal bl.a. have taget en masse billeder til min mands nye firma grow up Farm, hvor jeg også arbejder med en masse SoMe-content og foto.
 • Besøge årets julemarked på Værnedamsvej og Tullinsgade lørdag den 7. december (fra 9-16), og bl.a. besøge min to gode venner Kasper fra Thorup Copenhagen og hans kæreste Anne, som laver de fineste tegninger Amea Cph. De laver nemlig en lille POP-UP shop i hans studio i Tullinsgade, så er du på disse kanter synes jeg du skal svinge forbi og kigge.
 • Hænge vores nye smukke messinglamper op i køkkenet
 • Planlægge og skitsere vores nye bryggers, som vi skal i gang med til januar. Vi skal lige have tegnet lidt, fundet vaskemaskine og tørretumbler og alt det. Tror det bliver noget IKEA-køkkenmodul vi sætter ind, med under- & overskabe, en stor vask og sådan.
 • Købe en ny seng til Frida, måske med udtræksseng og skuffer under til legetøj, sengetøj og alt det der. Vi overvejer denne fra Flexa. Nogle der har erfaringer med den? Vi tænker det giver mest mening med en enkeltmandsseng, fremfor en juniorseng – for så kan hun have den i maaaaaaange år – og vi får dermed også muligheden for en gæsteseng. Det er jo lidt smart, ik? Men den virker lidt høj for hende, lige nu. Hmm.. Svært! Må evt. holde øje på dba.
 • …Holde jul, selvfølgelig! Vi ved endnu ikke heeeeelt hvordan den bliver i år. Det afhænger jo lidt at, hvornår lillesøster kommer. Hvis jeg går over tid nærmer vi os jo juleaften, menuanset hvad er jo RET nyfødt. Jeg tror vi skal være herhjemme i vante og trygge rammer, også så vi ikke skal ud og køre – og så for Fridas skyld. Måske kommer mine forældre herhjem? Eller også gør Lasses mor, kæreste og brødre? Måske bliver vi bare Lasse, pigerne og jeg?Nu må vi se. Ét er sikkert, det skal være helt roligt og afslappende. Jeg orker ikke det hele store i år med en lille nyfødt til den tid. Kan man bestille julemad udefra mon?

Kommentarer

 1. Mette Glerup Kristensen - 3. december 2019

  Det er simpelthen så spændende! Masser af skøn ve-støv din vej ♥️

  Kan virkelig anbefale en seng med en ekstra soveplads – udtræk, madras eller hvad valget nu falder på. Jeg selv fik en 3/4 seng da jeg var lille og havde den faktisk med da jeg flyttede hjemmefra 😱 Herhjemme valgte vi en 3/4 seng til vores søn på 3 år og det har været den bedste løsning for os – der er simpelthen plads til hygge for hele familien, men især når det er puttetid, så er det så dejligt at kunne ligge der sammen, indtil han sover. Når han er syg, kalder om natten osv, så er det genialt at kunne lægge sig ned ved hans side. Tænker også at det bliver hyggeligt, når han begynder at have venner til overnatning. 😊

  Rigtig glædelig jul herfra til dig og dine 🌟🎅🏼🎄

  1. Mille Emilie - 3. december 2019

   Tusind tak Mette. Tak for din besked! 🙂
   Det er nemlig SÅ spændende!! Vi glæder os også nu <3

   Jeg tænker også, som du skriver, at det er en ret god investering, netop fordi den kan følge dem resten af livet. OG vi har så også en ekstra seng til gæster og overnattende veninder (når hun bliver ældre) Hehe. Det er jo mega win!! Og vi tænker også det er en god idé til når lillesøster kommer, at en af os kan sove og putte derinde sammen med Frida, når lillesøster skriger for meget. (It will happen!) Så hun har sit eget space, men alligevel har os tæt på - uden at man skal sidde ved siden af, men kan putte med hende!

   Har jeres også skuffer under? Den bliver lige lidt høj synes jeg, men meget smart til opbevaring af legetøj (nu)m, sengetøj, vinterovertøj og den slags. Hmm..

   Ønsker dig en rigtig dejlig jul med dine også <3

 2. Mette Glerup Kristensen - 3. december 2019

  Det har i hvertfald været mega win her, da lillebror kom til for 5 mdr siden – så kan man lidt nemmere dele sig op 🤷🏻‍♀️♥️

  Vi har ikke så stort et udvalg her i Aalborg, så vi kunne ikke finde en med udtræk/opbevaring, hvor vi syntes madrassen var god nok. Derfor endte vi med at købe en 3/4 (140 cm) boxmadras i virkelig god kvalitet, så desværre ingen opbevaring, men istedet en super seng (også for mor/far) 😊

  1. Mille Emilie - 3. december 2019

   Det kunne jeg sagtens forestille mig.

   Ahh, okay! På den måde 🙂 Jeg forstår. Jeg ved heller ikke lige hvilken seng det bliver her, jeg er bare altid fan af ekstra opbevaringsrum. Vi må på udkig. Og tillykke med lillebror i øvrigt 🙂

 3. Mette Glerup Kristensen - 3. december 2019

  Det er virkelig med at klemme god opbevaring ind, hvor man kan! 🙌🏼😊

  Hehe, tak 😍

 4. alberte - 3. december 2019

  SKØNNE dejlige dig <3 Sender SÅÅ meget go energi og kram jeres retning! Når tid er til det kommer jeg med hygge og hjemmebag under armen. KRAAAM fra Amager

  1. Mille Emilie - 3. december 2019

   Søde Alberte! TAK!!!! Det vil jeg se frem til ❤️

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret