Kategori -
1. november 2017

Det skal jeg lave i november


YES! Efteråret er for alvor over os. Jeg har sådan ventet på denne sæson. Jeg elsker nemlig efterår. Jeg elsker alt hvad efteråret inviterer til; indehygge, gåture i årets absolut smukkeste farver, røde kinder og vind i håret, kastanjedyr (min svigermor har et dige om huset og hangaren hvor vi blev gift, som er PROPPET med kastanjer), film og masser af serier på sofaen, varm the og kakao med flødeskum, mens det rusker udenfor.
Jeg elsker at pakke mig ind i strik, strømpebukser, nederdel, kjole, og selvfølgelig en stor lang frakke og støvler. Sidste år købte jeg de her herlige frynsestøvler, og jeg elsker dem. Så i år tror jeg altså at jeg opgraderer me en mere funky version og køber de her. Det er SÅ meget mig. Jeg har også et godt kig til den her ternede frakke.
Er jeg den eneste der har optur over efterår? Hvad skal du lave i november?
I november skal jeg:
♥ Lave Fridas legekøkken færdigt. Vi fik sådan et fint IKEA-legekøkken af min søster og svoger til hendes barnedåb, og den har længe stået på agendaen. Jeg er så småt gået igang med at købe de forskellige ting jeg skal bruge af maling, greb m.m. Spændende! Jeg tiltænker at lave en video, så jeg vil glæde mig til at vise Jer resultatet. Så må vi se om det rent faktisk lykkedes at blive færdig her i november – ellers ryger den på næste måneds liste. Hehe. Altid godt med en backup.
♥ I tivoli og opleve både halloween og juletivoli. Der er jo så fint.
♥ Til Allans bogreception, for han har skrevet sin første bog ‘Scandinavian Style at Home‘. Fuck jeg glæder mig til at snuse i den og fortælle mere om den her på domænet. Den mand er så inspirerende og dygtig!
♥ Til Dubai med Lasse, Frida, min veninde fra mødregruppen, hendes mand og deres søde dreng (Fridas bedste ven). En uges ren afslapning. Vi skal ikke lave en dyt, andet end at sole, bade, spise, slappe af og hygge os. Der står absolut ingenting på agendaen. Vi skal bo lidt nord for Dubai på et resort, så vi skal bare nyde nyde nyde sol og afslapning. Glæder mig så meget til at se de to tumlinger i poolen. Sidst vi var på solferie er noget der ligner tre år siden. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at mærke solens stråler på min blege hud, og lige få et skud energi. Der har været lige lovligt meget sygdom de sidste par måneder herhjemme, så tror virkelig vi alle trænger til ferie og sol. Ahhhh!
♥ Lytte til podcasts. Jeg er totalt grøn på det område, men er begyndt at lytte til podcasts når jeg går tur eller sidder og arbejder. Det er virkelig hyggeligt, spændende, lærerigt og sjovt. Jeg hører lidt forskelligt, men har fundet ud af, at jeg især godt kan lide de der “snakkepodcast”, hvor der bliver snakket om løst og fast og disskuteret spændende emner. Favoritterne er de to smukke og smarte piger Sidsel og Frederikkes geniale podcast ‘SMART the podcast‘ og superpowerkvinde Carla Mickelborgs podcast ‘Brunch med Carla‘. Jeg er fan! Kom endelig med gode forslag til andre podcast, tænker de er genial til ferie.
♥ Lave en masse spændende stylinger for diverse kunder.Glæder mig til at dele det med Jer her på domænet og på min instagram. Så husk at følge med begge steder. Jeg går og fifler med forskellige props, blomster, blade, tekstiler, vaser m.m. Jaaaah! Jeg elsker det.
♥ Forhåbentligt i sommerhus i Sverige. Min svigermor har det smukkeste hus lidt uden for Tingsryd. Et gammelt posthus. Der er SÅ skønt! Lige midt i en skov. Tæt på en sø. Tæt på køer og gamle svenske gårde. Der er en helt fantastisk dejlig ro deroppe, helt magisk. For nogle år siden fik hun installeret en italienske pizzaovn, som de engang købte i Italien. Så hver gang vi er deroppe laver vi hjemmelavede pizza. Det er det bedste og meget autentisk, for det smager af Italien. Mums!
♥ Lave endnu et lille DIY-projekt. Det “halve hus” vi vil bygge til Fridas værelse kunne altså være fedt at få lavet, således at hendes værelse faktisk står færdigt. Hun bruger faktisk en del tid derinde efterhånden på leg i sit lille køkken, med alle hendes dyr og bøger. Så hyggeligt!
♥ Til frisøren. Shit det trænger til en tur. Det filtrer helt åndssvagt og laver hårknuder konstant! Argh! Overvejer faktisk lidt pandehår eller måske en lidt kortere frisure. Hmm.. Men nu er det jo endelig blevet laaaangt (det har faktisk aldrig været så langt før), både pandehår og resten af manken. Hvorfor har man det altid sådan? Man vil altid have det man ikke har. Haha! Især pandehår er en ting jeg ca. overvejer en-to gange om året. Jeg elsker det, synes det er så cool. Men nu er det virkelig endelig blevet LANGT. Ååhhh! Ja jaaa, det vokser ud igen.. men det tager jo også lidt tid, og nu hvor det endelig er blevet (meget) langt er det måske bare dét jeg lige skal prøve for en stund. Uanset hvad, så venter jeg til vi kommer hjem fra sol, pool- & saltvand. Så kan jeg jo lige tænke lidt mere over det.
♥ Vi overvejr ny sofa, en kæmpe flyder. SÖDERHAMN fra IKEA synes vi faktisk er ret smuk og helt simpel. Ikke så meget pis der. Nogen der har erfaring med den? Og hvilken farve skulle man så vælge? Jeg er lidt lun på den støvede grønne som de kalder ‘Finnsta turkis’. Men måske man skulle vente med sofakøb til vi flytter  hus? Hmm.. Decisions decisions.
Hvad skal du lave i november?

Kommentarer

 1. Nikoline - 1. november 2017

  Christians Fuhlendorffs podcast, Hva’ så? er helt klart et lyt værd. En ægte snakke-podcast med sjove og/eller interessante personer. Stor anbefaling herfra 🙂

  1. TAK for anbefaling! Den vil jeg klart lytte til, det lyder meget, som noget for mig 🙂

 2. Julie - 1. november 2017

  Jeg har Sôderhamn i mørkegrå, elsker den!
  Hvis du er til udenlandske podcast kan jeg anbefale Estee Lalonde’s The Heart of It, specielt det med hendes mor <3

  1. Ihh, den er så pæn! 🙂 Er du glad for den? Har du 3-personers eller sådan en stor chaiselong-agtig fætter?
   TAK for anbefaling. Tager alt til mig. Det er jo smadder hyggeligt at lytte til podcast!

 3. Tina - 1. november 2017

  Hej Mille,
  Vi har også haft Söderhamn sofaen men erfarede at det ikke er specielt fleksibel sofa. Den er utrolig dyb, hvilket gør det nærmest umuligt at sidde ret op i den. ligeledes har den nogle meget kantede, høje armlæn som ikke er særligt rare at ligge/sidde op ad.
  Hvis den udelukkende skal bruges til at ligge på langs og se film i er den sikkert udemærket. Men vi blev ret træt af den i længden.
  Kh Tina

  1. Åh, gode inputs. Tak! Vi leder lidt efter en flyder. Den vi har nu er for lille til at man kan ligge to, så der tænker jeg jo at SÖDERHAMN er perfekt. Men vi må ud og afprøve den i et varehus 🙂 Men tak for råd og erfaring!

 4. God tur til Dubai og tak for søde ord. Håber du får tid til at kigge lidt i bogen pool side 😉

  1. TAK Allan! Og tak for en super bog. Virkelig godt arbejde!

 5. J. - 1. november 2017

  Hvis du godt kan lide snakke-podcasts skal du i hvert fald lytte til VoksenABC (med Sneglcille og Rachel), Fries Before Guys (med Josephine og Nanna) og Hej mor (ret ny, pt. kun 2 afsnit). Det er min 3 favoritter <3

 6. Radio 24/7 er altså også rigtig godt, der er virkelig noget for enhver smag ?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret