Kategori -
10. august 2018

Designersofaer til overskuelige priser

Det danske designbrand COMMON SEATING er helt nye på markedet, men samarbejder allerede med nogle af verdens førende designere.

De  har fået BIG – Bjarke Ingels Group, Baum und Pferdgarten, Studio David Thulstrup, Afteroom, Chris L. Halstrøm, Geckeler Michels og SHoP Architects til at designe sofaer for dem. Og der er flere talentfulde navne på vej. Det er vanvittigt spændende, og jeg tænkte derfor jeg ville dele denne nyhed med dig. For hvis du ligesom jeg elsker møbler og i særdeleshed bløde gemakker som skønne sofaer, så skal du altså lige læse med her.

COMMON SEATING så dagens lys i foråret og skiller sig ud med deres koncept fra andre møbelvirksomheder. Deres ambition er nemlig at tilbyde sofaer, designet af nogle af verdens førende designere og arkitekterog at gøre dem prismæssigt tilgængelige ved at skrue ned for priserne, da de kun har onlinesalg og altså på den måde har skåret al retail-fedtet fra. Smart! De har desuden et showroom i København, hvor man efter aftale kan komme og kigge nærmere på sagerne.

De har fat i den lange ende, for de mikser kvalitet og design med ganske fornuftige pris. Ved at invitere designere i verdensklasse til at designe for dem, som vi fx også ser det hos firmaet Reform Cph, (der sælger køkkenfronter designet af prominente designere og arkitekter), er de med til at give dig design i topklasse, men til overskuelige priser. Dét synes jeg altså er smart! At dr er noget for alle. Priserne er ikke i den aller billigste ende, meeen lægger sig et sted godt mellem de helt store designgiganter og de billige af slagsen.

Flowerfield ~ designet af Baum und Pferdgarten

Den her blomstrede drøm må næsten være min favorit! Jeg synes simpelthen den er smuk og helt eventyrlig. Forestiller mig, at den vil være PERFEKT i vores karnap i vores nye hus! Jeg kan altså lige se det for mig. Mig med Frida på skødet siddende der i blomsterhavet, med en børnebog, en kop saftevand og et glas kold vin til mor. Uhhh… Er den ikke skøn? Den leopardplettede sag synes jeg også kan noget.

Sofaerne kommer i enten en to-personers eller tre-personers variant og er i selve konstruktionen holdt i stilrene linjer, som får modspil af de gyldne messingben og to vilde velourstoffer med hhv. leopard- eller blomstermønster. Hvilken er din favorit?

~ Sofaerne koster fra ca. 11.200 kr. Se mere her

Interlude daybed ~ designet af Chris L. Halstrøm

Det her er da en ret skøn daybed. Jeg elsker letheden, ja næsten det svævende look med de tynde afrundede ben. Den kunne jeg altså også sagtens finde en plads til, i vores kontor eller i en mellemgang i det nye hus. Måske med sandfarvet tekstil og ben i børstet stål. Wow, det kunne være flot! Benene kommer både i sortmalet stål og børstet stål, og tekstilet i fire nuancer af grå og beige.

~Daybed fra 11.500 kr. Se mere her

Hood ~ designet af Geckeler Michels

Den her synes jeg også er ret skøn, og konkurrerer bestemt med den blomstrede sag. Den kunne også se vanvittig fin ud i vores karnap i det nye hus, som et mere enkelt valg. Helt simpel og minimalistisk. Jeg er vild med at den netop er så enkel, og specielt at den ikke har armlæn. Det gør den enormt let i udtrykket. Meget elegant og stilren, men stadig med mulighed for at skeje ud med vilde puder og plaider.  Jeg er særligt vild med den dybe grønne farve, men den kommer altså i seks forskellige farver.

~ Sofaerne koster fra 10.000 kr. Se mere her

Hood puf ~ designet af Geckeler Michels

Den her synes jeg også er ret fin, og særligt i den sarte lyserøde. Den kunne da godt stå på et børneværelse, ikke? 

Mooner ~ designet af Studio David Thulstrup

En sofa med lav ryg og brede armlæn, rene linjer og store bløde puder. Jeg synes den har noget særligt over sig med sit “bænk”-agtige look. Samspillet mellem træ og stof giver et ret lækker spil.
~Sofa fra 21.500 kr. Se mere herPhotos: Common Seating

Kommentarer

  1. Dejligt at se nogle lidt anderledes sofaer. Der er altså bare noget over den der leopard 🙂 Tak for inspiration 🙂

    1. I knooow.. de er så fine, altså! Jeg er også helt forelsket i leoparden… og den med blomsterne! De er begge virkelig seje og anderledes 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret