Kategori -
29. juli 2015

Nominated "Blogger of the year" – Design Awards 2015


WOOOW!!!!!! Jeg er blevet nomineret i kategorien som ‘Årets blogger’ ved dette års Design Awards 2015BO BEDRE, Costume Living og Bolig Magasinet er igen i år gået sammen om det, der bliver årets største designpris, Design Awards 2015, og alle vindere offentliggøres torsdag den 10. september.

Jeg har ikke helt forstået, at min blog er nomineret til så fin en pris. Jeg mener, jeg er jo bare mig, og jeg deler jo blot min interesse for alt det hersens bolighejs med indretning, gør-det-selv projekter og kreative tanker. Men er det okay, at jeg er stolt alligevel? Stolt over, hvad jeg har opnået på det ene år jeg har haft bloggen. Min blog fylder 1 år på lørdag d. 1. august. Vildt som tiden flyver afsted, ik? Derfor er det også ekstra vildt, at min blog og jeg er blevet nomineret til så fin en pris, til sådan et fint arrangement – efter kun 1 år. Sikke en anerkendelse! En anerkendelse jeg er sindssygt glad for – jeg gør mig nemlig altid enormt umage. Men uanset om jeg vinder eller ej, så er jeg virkelig bare så smadderglad for, overhovedet at været taget i betragtning til sådan en fin nominering, og med så skønne læsere som Jer, har jeg jo allerede vundet.

Nå, men I kan sådan set være med til at bestemme, hvem af de syv bloggere der skal vinde den fornemme titel. Det forholder sig nemlig sådan, at den blogger der modtager flest stemmer inden tirsdag den 25. august, løber med titlen som “Årets blogger” til Design Awards 2015. Jeg er nomineret i et vanvittigt skarpt felt, sammen med seks andre virkelig dygtige boligbloggere, så chancerne for at vinde er nok minimale. MEN, hvis I mener, at jeg fortjener den fine titel, så vil jeg blive så glad-glad-glad for Jeres stemme. Jeg vil dog opfordre Jer til at stemme på dén blog, som I allerbedst kan lide, og som I mener fortjener titlen som “Årets blogger”.

Psst.. Man kan stemme én gang om dagen, og man behøver altså ikke at sætte hak ved de to felter, hvor man skal acceptere alt muligt. Stemmerne bliver registreret alligevel (det skriver den da ihvertfald, så det må vi gå ud fra) Om ikke andet, kan man til hver en tid afmelde sig igen. Ved at stemme deltager man i øvrigt om nogle ret fede præmier. 

1000 mange tak fordi I læser med. I er skønne.
Tak tak tak! 

IMG_5215
My blog ‘SONOMA SEVEN’ has been nominated in the category  ‘Blogger of the year’ at Design Awards 2015.

Three of the Denmarks strongest interior and design magazines – BO BEDRE, Costume Living and Bolig Magasinet – has teamed up for the biggest design award, Design Awards 2015. They point out who are the strongest and most talented on the danish design and interior scene right now. All winners will be announced at the big ceremony on thursday september 10 at Paustian. I will attend at the award show with my lovely colleagues from Inside PR, but I am also represented through my blog. Of course!

I am really really super excited, nervous, beyond happy and totally overwhelmed. I have not quite understand what’s going on! I mean, I am nominated to this really amazing award, that’s just crazy! I am just me, and I write about my creative ideas and my biggest passion. I am SO honored, happy and at the same time totally proud of what I have accomplished in such a short time. But you know what? I could not have done it without you guys! You are always committed, give me sweet and constructive comments, both new and old followers. You guys are awesome – thank you for being involved, and thank you for all your support! I really really appreciate it.

I have a little prayer for you. That blogger who receives the most votes before tuesday august 25, will win the title as ‘Blogger of the year’ at the Design Awards 2015! If you think I deserve that prize, I would be so beyond happy if you would vote for me: VOTE HERE!

Thank you, thank you, thank you! 

Kommentarer

  1. Tillykke med nomineringen – den er fuld fortjent, og du SKAL være stolt af dig selv og din blog 🙂 ikke noget jantelovs-halløj … det er en super flot anerkendelse!
    Psssst… har stemt 🙂

  2. helle - 29. juli 2015

    Du har hermed fået min stemme. Du har den lækreste blog og jeg vil kun se mere! Held og lykke Mille!

    1. Ihhhh 1000 tak Helle! Det er virkelig sødt af dig 🙂 Dejligt du følger med og kan lide det jeg laver. Tak tak tak!! Knus

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret