Kategori -
27. november 2016

Den perfekte julegave


Jeg har altid været en sucker for polaroid kamera. Jeg har et gammelt ét (det her), og så har jeg et fra MitInstax (det her). Jeg elsker det her med den retroagtige feeling der er ved sådan et one-shot billede. Man skal vente på at billedet kommer frem og så skal man igen vente på at det “bliver færdigt” i mørket. Argh! Man har et forsøg, og det giver altså nogle sjove billeder.
Derudover er det jo en fed måde at dokumentere minder på. Jeg bruger mit kamera rigtig meget, og jeg er begyndt at bruge det som kort til gaver, perfekt her til jul. Det giver et rigtig personligt touch og er også hyggeligt for modtageren!
Læs også: Cool polaroid kamera
Jeg synes, at det her Instax Mini 70 kamera i guld må være en god kandidat som årets julegave! Det er noget alle kan bruge, og så er den gyldne farve da bare vildt smuk. Hvem vil ikke gerne dokumentere minder? Det dur til aftenen ude med veninderne, weekendturen til sverige, ferien i Paris, kæresteaftenen uden børn eller i Zoo med ungerne! Whatever you like.. 

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret