Kategori -
27. maj 2015

Den perfekte grillaften – del 2

I mit forrige indlæg handlede det om den perfekte grillaften og ting til selve bordet, grillen mm. Denne gang kigger jeg nærmere på det, som vi er rigtig godt kan lide, nemlig “hyggen”. Her tænker jeg ting som bløde textiler, sjov og ballade med spil og musik, fyrfadsstager og rare havemøbler.

Hvis jeg skulle ud og købe nye havemøbler, ville jeg helt klart købe møbler fra Sika Design fra ‘Georgia garden’-serien. Møblerne i kollektionen kan nemlig tåle at stå udendørs hele året, men man kan nu også sætte dem væk om vinteren, da de er stabelbare. Det er da smart! Derudover ville jeg anskaffe mig nogle paller og lave et lille lounge område, hvor jeg ville have de enkle madrasser fra Skriver Collection liggende ovenpå. Den nye Orlando Outdoor serie fra Skriver Collection er i et vejrbestandigt materiale som gør, at de ikke falmer i solen, er vandafvisende og antibakterielle. Hynderne kan lynes sammen, så man får en ekstra soveplads, eller bare slipper for at de skrider fra hinanden når man sidder på de. Hynderne passer desuden til diverse havemøbler samt pallesofaer. Sidstnævnte har jeg altid været fan af. Jeg synes pallemøbler er vildt rå, maskuline og de passer godt til min stil.

Til sådan en grillaften skal man da også have lidt musik, ikke? Jeg har for nyligt fået øjnene op for de cool trådløse højtalere fra Libratone. Højtaleren er trådløs og har op til 8 timers batteritid, WiFi og Bluetooth, og meget mere. Derudover kan man selv vælge farven på sit omslag. Det er dælme sejt!

Et must hos os hver sommer og til de fleste grillaftener, er at spille, især kongespil. Kender I det spil? Spillet går ud på at vælte alle modstanderens “bønder” også kaldet kubb´er og tilsidst ramme kongen som står i midten. Det er altså ret skægt, og altid et hit herhjemme! Det kan varmt anbefales. Men et godt gammeldaws’ slag petanque går man nu heller ikke galt i byen med.

Find sagerne online her:
trådløs højtaler fra Libratonelysestage i kobber fra ByLassen / petanque spil fra Trip Trap / plaid i Alpaca uld fra Skriver /  Collection / havebord fra Sika Design / havestol fra Sika Design / parasol fra Trip Trap / parasolfod fra Trip Trap / madras til pallemøbel fra Skriver Collcetion / lysegrå pude fra Skriver Collection / mørkegrå pude fra Skriver Collection / kongespil fra Jem&Fix

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret