Kategori -
5. maj 2020

Den første sommer og en fin gave til Mors dag!

Jeg er i gang med en lille billedvæg på den ene lille væg for enden af spisestuen. Her skal jeg bl.a. have dette fine kunsttryk op.

“Den første sommer” hedder det og er lavet af Dea Trier Mørch, der på fineste vis illustrerer tilknytningen, mellem mor og barn. Moderskabet spiller en stor rolle i Dea Trier Mørchs værker, der som nogle af de første stillede skarpt på livets begyndelse fra et kvindeligt perspektiv i 1970’erne.

Jeg købte kunsttrykket i forbindelse med Vera’s ankomst, og lige om lidt kan vi holde hendes første sommer, på årets første sommerdag, hvor Frida tilmed fylder 4 år.

Jeg synes simpelthen det er sådan et fint værk og når du køber det støtter du samtidig Mødrehjælpen, hvilket jeg synes er sådan en fin tanke. Det er jo mors dag på søndag, og måske du vil forkæle en “mor” du holder af med dette fine tryk? Det kunne være din egen mor, en bonusmor, bedstemor, din søster eller en veninde måske? Ja, eller en anden mor!

På den måde kan du glæde både en mor du holder af og samtidig støtte en masse mødre, der har brug for Mødrehjælpen.

Den første sommer, som Mødrehjælpen har fået doneret af Dea Trier Mørchs familie er oprindeligt et linoleumssnit, der har gennemgået en timelang scanning for at indfange alle detaljer og som nu findes i et eksklusivt, begrænset oplag som offsettryk i Mødrehjælpens webshop.

Trykket er på en kraftig papirkvalitet der er mærket med både FSC og EU Ecolabel, samt en pantonefarve for den bedst mulige gengivelse og holdbarhed. Kunsttrykket måler 297 × 420 mm (A3, inkl. passepartout) og leveres i et fint, beskyttende omslag – perfekt til at give i gave.

Ved køb på 500 kr eller derover får man en gratis fint Mødrehjælpen-mulepose med i sin ordre. Jeg har selv doneret med 250 kr. oven i kunsttrykket, så jeg fik den fine mulepose med, som du kan se her på billedet ovenfor. Men det kan man jo gøre som man lyster eller føler man har råd til. Men muligheden er der i hvert fald.

Du kan finde det fine kunsttryk lige her.

Al overskud på Mødrehjælpens webshop går til deres arbejde med sårbare børnefamilier og gravide.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret