Kategori -
13. august 2016

Croc embossed iPhone case

Advertisement: This article is written in collab with Obsidian Seven.
Words, opinions and photos are all my own.

Jeg har fået et nyt cover til min iPhone. Det er egentlig ikke særlig længe siden at jeg købte et andet. I husker måske dette grønne marmorcover jeg købte fra Richmond & Finch? Men det gik lynhurtigt i stykker. Hjørnerne revnede og faldt af, og den der gyldne detalje bagpå blev sådan helt rustrød i siderne. Totalt fesent. Jeg gik derfor på jagt efter et nyt. Det er altså virkelig svært at finde et pænt cover, som også er god i kvalitet synes jeg.
Jeg blev derfor rigtig glad da Obsidian Seven sendte mig dette fine lædercover. Coveret er egentlig et standard cover, som er i croc præget kalveskind med en termoplastisk polyurethan ramme for ultimativ stødabsorberende beskyttelse. Ret fedt! Coveret har en hævet kant hele vejen rundt, som beskytter telefonen. Mange covers gør at telefonerne bliver ret clumpsy og klodsede, men dette gør at det ligger super godt i hånden, og så er det ikke særlig tykt. Så det fylder ikke så meget, det kan jeg ret godt lide. 
Find coveret her.


I just got a new croc iPhone case for my phone. The case are crafted from soft, croc embossed calf leather with a thermoplastic polyurethane frame for ultimate shock-absorbent protection. The raised edge around the case keeps the screen protected. I really like the details in the leather. Find it here. 

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret