Kategori -
16. september 2014

Cool working lamps

 photo lamper_zps9647feed.png
I er en hel del der har spurgt ind til vores lamper som vi har siddende på sengegavlen. Vi har købt dem hos Biltema til 69,- stk. Desværre har Biltema kun fysiske butikker, så bor man ikke i nærheden er det jo lidt problematisk. Lasse arbejder i Ringsted så han tog én for holdet og svingede forbi Næstved, hvor deres butik på sjælland holder til. De har vidst en på Fyn og 3 butikker i Jylland. Find deres butikker her. Gider man ikke køre efter dem, men blot klikke dem hjem, så har Ellos et fint alternativ, dog lidt dyrere til 179,- og Lampegiganten har så den sidste til hele 204,- Der er altså lidt at vælge imellem. Man kan også finde de gamle arbejdslamper i Polen (hvis man altså lige kommer der forbi), og ellers vil jeg til hver en tid råde jer til at gennemsøge dba.dk eller Etsy. Der kan man være heldig. God jagt!

*

A lot of you asked me about the working lamps, that we placed on our headboard. We bought them at Biltema. A shop that unfortunately doesn’t have a webshop. An alternative they can be bought at Ellos or at Lampegiganten. But they’re a bit expensive both places!

Kommentarer

  1. Ida - 16. september 2014

    Det er en mega fed trend! Første gang jeg så lign. lamper var i Berlin for ca to år siden, hvor de pyntede på den sejeste kaffebar. Det ser rigtig cool ud!

    1. Ja, de er nemlig rigtig fine og kan jo bruges på et hav af måder. Vi har 3 mere vi skal have samlet i en lille klase, som skal hænge ved siden af vores metalskab. Jeg har også set dem hænge 3-4 på en række. Det er virkelig cool!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret