Kategori -
29. september 2016

Cool polaroid camera

Annonce — Produkttest for Fujifilm

Jeg er lidt af en kamera tosse – det ligger til familien. Selvom min søster ‘overruler’ mig med lysår, hvad angår dét at tage billeder (se et udvalg af hendes billeder her), så er jeg nu stadig ret vild med de stemninger, lys og motiver man kan tage med et kamera. Hele idéen om at fange de små øjeblikke til evigt minde, er jeg ret vild med.
Jeg låner altid Lasses kamera til billeder her på bloggen. Det er sådan et ret teknisk ét af slagsen, et Canon D5 MIII. Jeg har selv et gammelt Canon PowerShot G12 samt et retro polaroid kamera, men nu har jeg altså tilføjet endnu et polaroid kamera til samlingen. Nemlig dette fine Mini 90 Instax polaroid kamera fra Fujifilm. 
Kameraet her har en lang række lækre funktioner, der gør det oplagt til det mere erfarne og kreative brug. Jeg er tosset med de små aflange billeder kameraet spytter ud. Billederne kan man jo hænge op, enten på væggen eller på køleskabet, bruge dem til kreative små kort på gaver o.lign. Hvis du ligesom jeg, går op i design og funktionalitet er dette kameraethelt sikkert noget du også vil kunne lide.
Få fingrene i kameraet her.


I have added a new polaroid camera for my camera collection. This cute black Mini 90 polaorid from Instax. The camera has a number of cool features that make it obvious to the more experienced and creative user. I am crazy about the small oblong pictures the camera spits out. Use your photos as walldecoration, hang them up on the fridge or use them as small cards on gifts. If you are like me, and like both design and functionality, this camera is definitely something you will like. Get your hans on the Instax Mini 90 here

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret