Kategori -
3. februar 2015

COME ON IN – My kitchen

køkken bar

Jeg har af flere omgange vist jer billeder af mit køkken, bl.a. før/efter billeder, sneak peek billeder inden vi rigtig kom på plads samt en DIY guide til metrofliser til væggene. Jeg har dog aldrig vist jer detaljebilleder som viser køkkenet på lidt tættere hold, eller billeder efter vi er kommet sådan rigtig på plads. Vi er overordnet set f-æ-r-d-i-g-e. Hurra! Det eneste vi mangler nu er en ny front til vores opvaskemaskine. Vi har nemlig fået en ny. Før havde vi sådan en skuffedarie-opvaskemaskine, men den gik i stykker. Smart så den ud, men den fungerede altså ikke. At få den repareret eller købe en ny af samme type var ekstremt dyrt, så vi valgte at købe en rigtig opvaskemaskine som man kender dem. Det skulle vise sig at være en rigtig god løsning, eftersom vi nu kan have dobbelt så meget opvask i den, og den var tilmed en billigere løsning. Win-win som man siger! Men da vi ikke ved hvor vores køkken er fra, har Lasse været handy for at lave en ny front til den. Han er sgu så sej til det der! Han har fræset det hele ud selv, og nu skal fronten sådan set bare lakeres. Vi giver alle fronter en tur, så det hele får samme nye lækre hvide farve og en ensartet overflade. Køkkenet er ca. 7-8 år gammelt og har lidt ridser og hakker rundt omkring, så nu får det altså den helt store omgang med lakeringen. Det skal nok blive godt. Nå, men nok om lakering af fronter, her er en mindre billedstorm med lidt detaljer.

_

I’ve more than once shown you pictures of my kitchen, including before/after photos, sneak peek photos before we really finished the kitchen and a DIY guide on how to put metro tiles on the walls. However, I’ve never shown you detail photos that show our kitchen closely, or photos after we’re really done here.
We’re generally d-o-n-e. Hooray! The only thing we need is a new front for our dishwasher when we have got a new one. Before, we had a dishwasher that worked as a drawer, but it broke down. It was really nice, but it didn’t work. To get it repaired was extremely expensive, so we bought a ‘real’ dishwasher. That was a really good solution, since we can now have twice as much in it, and it was even a cheaper option. Win-win! We don’t know where our kitchen is from so Lasse have been very handy with creating a new front for it. He’s really amazing for these kinds of projects! He milled it all out himself, and now the front can be painted. We will paint all fronts so it all gets the same white color and surface. It’ll be great. Well, enough about the painting of fronts, here are some photos.

bar køkkenkøkken emhættekrydderierdymovaskmeyer lavignemetroflisermeyer levigneovn køkken sonomaseven.dk

Kommentarer

 1. Ej, hvor er jeres køkken bare flot og jeg er så misundelig på størrelsen. Vi har selv lige fået lavet nyt køkken, men størrelsen er forbleven den samme – nemlig småt (men godt!). Da vi bor til leje, har vi heller ikke haft den største indflydelse desværre.. Men en skønne dag! Og hvem ved – måske har min mand også lært at fræse ting ud! 😀

  1. Tusind tak Lizbet 🙂
   Vores køkken er blevet så praktisk. Før var det ret åbent, men efter vi har fået lavet baren har vi fået mere skuffe- og bordplads. Det er virkelig dejligt. Ja det er en fordel at have sit eget, så kan man selv bestemme! Hehe.. det kommer nok en dag.. ligesom det gjorde for os!

 2. Nicole - 3. februar 2015

  Hvor er det lækkert. Får jo helt lyst til at opsætte metrifliser i vores køkken! (Og med den fine guide burde det jo være muligt). Hvor er den fine elkedel fra?

  1. Mange tak 🙂 Di er også blevet rigtig glade for resultatet… Jaaa, det er ret ligetil at sætte de fliser op. Så det kan du roligt hoppe ud i! 🙂 Jeg hepper på sidelinjen så!
   Elkedlen er fra Alessi – købt i Illums Bolighus.

 3. Meget fint køkken 🙂 Hvor er din sæbedispenser fra?

  1. Tak! Det var en jeg fandt billigt i netto for et par år siden..

 4. Johanne - 3. februar 2015

  Hej.
  Det ser bare super fedt ud det køkken. Er selv igang med et køkkenprojekt og overvejer meget om fliserne også skal op i mit køkken 🙂
  Hvilket mærke og model er jeres emhætte? Jeg synes det er SÅ svært at finde en pæn emhætte der ikke fylder for meget…
  Og hvilken træsort er jeres brodplade?
  Mange hilsener
  Johanne

  1. Hej Johanne.
   Mange tak. Vi er også blevet rigtig glade for det.
   Vores emhætten er af mærket Cata og vores bordplade er bare helt almindeligt egetræ, som vi har givet hvidpigmenteret olie. Det vil jeg så ikke anbefale da man altid skal sørge for det er tørt. Derudover skal man passe på med metalting, der laver mærker af det mindste. Fx giver øldåser, dåsetomater og køkkenrulleholder i metal grimme ringe i bordet som ikke kan komme af. Man skal hele tiden være meget påpasselig, og det gider jeg altså ikke i et køkken hvor man netop skal “være” og arbejde. Kunne jeg vælge, fik vi lavet en hvid bordplade i kompakt laminat som i vores gamle lejlighed. Men bordpladen her var her da vi flyttede ind, og det er jo ikke liiiige det man gider bruge penge på.

 5. Så fint med metrofliser! Det har vi også fået i vores nye køkken – dog med mørke fuger i mellem, så fliserne ‘står mere ud’ 🙂

  1. Det er også bare så cool. Vi valgte hvide fuger da vi har fliser på to hele vægge, så ville det måske være lige i overkanten med mørke fuger. Selvom det også ser skide sejt ud 🙂

 6. Julie - 3. februar 2015

  Hvordan har du fået lavet ediketterne til eksemplevis ”oregano” og ”håndsæben”? 🙂

  1. De er lavet med en dymo! Søg evt på bloggen.. Har linket direkte til en! 🙂

 7. Julie - 3. februar 2015

  Ups, har lige opdaget din blog i dag, så har ikke lige fået set det hele 😀
  Sindssygt lækker blog! Og tak for svar 😀

  1. Ej hvor dejligt Julie, mange tak! Hvor er du sød! Velkommen til 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret