Kategori -
7. januar 2015

Coffee table books

coffeetable books

coffeetable books
coffeetable books


Det her indlæg er egentlig lidt skørt, for jeg er overhovedet ingen læsehest. Jeg synes nemlig at det er noget af det kedeligste i verden det at læse bøger, modsat min 6 år ældre storesøster der eeeelsker at læse og som kan læse flere bøger på en sommerferie. Sjovt så forskellige man kan være trods man er i familie. Nå, men 
når jeg kigger i bøger er det i design- og modebøger, ‘COFFEETABLE BOOKS’ om man vil. Jeg elsker ‘pyntebøger’ i pænt omslag. Det er langt fra alle jeg får kigget i, og jeg skal da være ærlig at sige, at mange af dem bliver købt og ligger fremme kun til pynt, og blot bliver anvendt til stilleben i mit hjem med deres udvendige look. Jeg bladrer engang imellem i dem, men det er sjældent. Jeg har nogle af ovenstående bøger liggende herhjemme, men kunne godt tænke mig flere. Jeg bruger dem som interiør i mit hjem for at skabe et fedt udtryk. Synes det kan være så fint som fx underlag til duftlys, glaskupler, potteplanter, små nipsting o.lign.

✪ Hvordan har i det med coffeetable books? Læser i overhovedet i dem eller ligger de også mest til pynt hos jer?

This post is actually kind of funny, because I’ve absolutely no interest in reading books. I think it’s sooo boring, unlike my six year older sister who loves reading. Funny how different you can be despite you’re family. Well, when I take a look in books it’s design and fashion books, or we can just call them what they are “coffeetable books”. I love decorative books that are nicely covered. I don’t actually read them all, and I must be honest with you, that a lot of them are just used as decoration in my home. Haha.. Sometimes I take a look in them, but it’s really rare. Some of the books above I already have, but would love to have some more. I use them as interior in my home to create a great look or still life. I think it’s cute to use as a base for candles, glass domes, flowers etc. Do you read coffeetable books or do you use them as decoration like me?

_

LINKS FOR BOOKS:
Moderne møbler / Wegner – bare een god stol / Eames
En lys & lykkelig fremtid / Dansk møbelkunst / Håndværk & Livsværk
Alexa Chung / How to be Parisian wherever you are / Kom indenfor
Dansk design / 101 danske designikonerDanish Artist
Tom Ford / Arne Jacobsen eget hus – Strandvejen 413 / The little black jacket
Den danske arkitekturCHANEL / Den store danske møbelguide

Kommentarer

  1. Jeg er en kæmpestor læsehest og derfor har jeg ikke helt forstået coffee books. Der er for mange billeder i. Jo, de er da rigtig pæne, men altså.. Nej, jeg er ikke helt nede med, at en bog er til pynt hehe. Lige på dette område er jeg nok miss Konservativ. Men jeg ville elske at have mit eget lille mini-bibliotek 😛

    1. Haha.. Jeg tror ikke du er alene om den holdning. Oh well, jeg er mere visuel og elsker alt i billeder. Nok derfor jeg er tilhænger af bøgerne. Jeg bruger dem fx istedet for et fad, og stiller ofte en vase med blomster i ovenpå mm.
      Et minibibliotek lyder nu heller ikke helt skidt. Det er også cool! 🙂 Jeg ville ønske jeg gad læse mere, men det fanger mig bare ikke. Haha.. har ikke tålmodighed med at der ofte først sker noget på side 20 eller senere. Gaaaab! Sjovt så forskellig man er ik?

  2. Jeg bruger mest mine som opslagsværker, når jeg finder et brugt møbel på Lauritz, dba eller loppemarkeder. Og så er de jo dekorative i indretningen. Var så heldig at Wegner bogen lå under mit juletræ.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret