Kategori -
2. oktober 2014

Et moderne & råt tøjstativ

 photo IMG_2152_zps2fc496fb.jpg photo IMG_2154_zps2558e9d0.jpg photo IMG_2158_zpsbd8cff4d.jpg photo IMG_2156_zpsf55637fd.jpg photo IMG_2151_zpsf2163759.jpg photo IMG_2160_zpsf3a4e689.jpg

Jeg har fået fingrene i det her vildt seje tøjstativ lavet ud af galvaniseret stålrør. Stativet er fra Ziito som laver forskellige løsninger af tøjstativer til absolut gode gode priser! Jeg fik mit customized i den størrelse jeg skulle bruge. Stativet findes i den her model som jeg har der hedder “swing“, men man kan også få stativerne i et mere lige og clean look (med eller uden hjul) og sågar i forskellige længder og højder. Jeg synes det er en vildt fin og rå løsning. Levering og service er desuden helt i top, jeg fik mit stativ allerede få dage efter jeg havde bestilt det! Det er desuden vildt nemt at samle. Stativet bliver leveret usamlet, så man skal selv lige skrue stængerne sammen, hvilket er ret ligetil.

Jeg har i forvejen et stort klædeskab, men jeg har altså en ting med tøjstativer. Jeg kan godt lide at have mit tøj hængende foran mig, hvor jeg kan se det, og hvor det er mere tilgængeligt for mig. Mit walk-in er et lille værelse, men jeg har forsøgt at gøre det så personligt og hyggeligt som muligt og samtidig brugbart. Jeg har et kæmpe klædeskab, en kommode (der har fulgt mig siden jeg var omkring 12 år, mit første møbel jeg selv har købt – skiller mig aldrig af med det), et gammelt symaskinebord med marmorbordplade og NU altså det her fine og rå tøjstativ. Jeg tror vi bliver meget lykkelige sammen. Er man fiks på fingrene kan man lave et selv, men det her stativ fra Ziito har en helt latterlig god pris til at det er for åndssvagt at begynde selv.

Find  “swing” modellen lige her – og se resten af udvalget her.

_

I’ve got my hands on this crazy cool clothing rack made ​​out of galvanized steel. It’s from the danish brand Ziito who do different solutions of clothing racks. They are made in this model that I have, that is called “swing” – and you can get them in a more clean look (with or without wheels) and even in different lengths. I think it’s a really nice and simple solution for your clothing. I have a rather large wardrobe that are in my big closet, but I have a thing with clothing racks, and the ability to hang my favourite items on a hanger where I can see them, and where they are available to me. My walk-in is a quite small room, but I have tried to make it as personal and comfortable as possible, yet still usable. I have a huge wardrobe, a chest of drawers (that has followed me since I was about 12 years old, my first piece of furniture I’ve ever bought), an old sewing machine table with marble top, an old leather chair and NOW this cool rack. I’m sure we will be very happy together.

Get the “swing” rack here – and see the other solutions here!

 photo Ziitoracks_zps848feb86.png

Kommentarer

 1. AK - 2. oktober 2014

  Hvor ser det dog fint ud!!
  Må jeg spørge hvad det er for et klædeskab du har?? Jeg mangler virkelig noget inspiration til tøjopbevaring, da jeg synes det er så svært at finde noget som både er rummeligt og pænt på samme tid!

  1. Tak, det fungerer også rigtig godt 🙂
   Jeg har et stort IKEA “PAX” skab med skydedøre. Jeg har to store PAX skabe, og har i den ene skuffer nederst og en bøjlestang, og i den anden side har jeg en hylde øverst og en bøjlestang. Man kan selv indrette skabet som man vil med hylder, skuffer og bøjlestænger. Det er virkelig smart! Jeg sværger virkelig til det skab, fordi det er så enkelt og pænt, men der kan samtidig være ALT i det. Hehe.. så det vil jeg klart anbefale du kigger på.

 2. AK - 2. oktober 2014

  Tusind tak for svar! Det vil jeg straks kigge nærmere på! Kunne være fedt hvis du på et tidspunkt viste hele dit walk-in – du har jo så fin og finurlig en stil 🙂

  1. Ja gør det.. skabet er virkelig stort og lækkert! Man kan så selv vælge om man vil have skydedøre som jeg som er helt hvide, eller om de skal være mikset med træ eller med hele spejle. Mulighederne er mange 🙂
   Don’t worry, det kommer 🙂 Skal bare lige været HELT færdig.. hehe.. alt til sin tid! Men det nærmer sig.. TAK for fin og finurlig kommentar! Hihi..

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret