Kategori -
21. februar 2016

Changing table essentials for babygirls

Datoen siger snart forår, og jeg går lige straks ind i mit 3. trimester i min graviditet. Synes virkelig tiden flyver afsted! Jeg er af gode grunde gået en anelse i baby-mode herhjemme. Især puslepladsen er jeg ved at ordne, indkøbe og gøre klar til. Jeg har fundet lidt forskellige sager, som jeg er ret tosset med. Jeg ved godt dette er for de små søde piger, men tiltænker også at lave en til drengene, som selvfølgelig ikke er lige så tuttenuttet i farverne. Haha! Og så vil jeg også lave en neutral én, som kan fungere til både piger og drenge. Kom endelig med tips og gode råd!


It is soon spring, and I will soon be in my third trimester of my pregnancy. I really think time flies! Of good reasons I am preparing the changing table area. I have found some sweet things that I am pretty crazy about. I know this is for the girls, but I intend to create one for the boys as well, and a neutral one, which can work for both girls and boys.

 1. Suttesnor (her
 2. Uro i filt og bomuld (her)
 3. Lyserød og blød girafbamse (her)
 4. String pocket hylde- og reolsystem (her)
 5. Flagkæde med 12 små flag i yndige stoffer med japanske mønstre (her)
 6. Puslebord med praktiske opbevaringskasser under bordet, perfekt til pusletilbehør m.m. (her)
 7. Spilledåse i sød rød svamp (her)
 8. Anatomisk natursut (her)
 9. Urtegaarden Babyolie øko (her) og salve (her)
 10. Økologiske stofbleer: lyserød (her), grå (her), mint (her)
 11. Olivia’s tryllesalve (her)

Kommentarer

 1. Så søde ting du har fundet. Jeg kan ellers anbefale det billige puslebord fra ikea http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20045205/ det har en god størrelse, passer til de fleste puslehynder og kan blive ganske anstændigt med en klat hvid maling og et par fine kurve eller lignende under. Derudover har vi været glade for at bruge disse håndklæder http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/50215084/ som “numsestykke” på puslepladsen. De koster ingenting, er neutrale at se på og kan smides ud når de bliver for slidte 😉

  1. Hvor skønt. Tak for input. Altid rart med gode råd til en kommende førstegangsmor. Vi bruger den ene ende af vores lange skrivebord som pusleplads. Men både IKEA og Budtz Bendix pusle-versionerne er fine synes jeg. Godt tip med håndklæderne.

 2. Maria - 21. februar 2016

  Er også gået i totalt indretningsmode til den lille? Venter en dreng(har termin en ca. En uge efter dig) og det vil være super fint med lidt mere drengede inspiration???

  1. Ihh hvor dejligt. Stort tillykke 🙂 Så kan vi jo følges ad! Bare rolig, der skal nok gå lidt mere dreng og neutral børneindretning i den også!!

 3. Det puslebord er noget af det smukkeste! Hvis vi havde haft pladsen til det, så skulle det have stået på badeværelset. Men det havde vi desværre ikke, så det blev i stedet en puslehynde på vaskemaskinen 😉

  1. Jep, det er virkelig smukt!! Vi har heller ikke plads til et puslebord. Vi har et langt skrivebord, hvor vi laver pusleplads i den ene ende.. Det kommer til at fungere fint! 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret