Kategori -
21. oktober 2014

Candles

 photo candles_zpsf1a601fe.png

1 / 2 / 3 / 4 /5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14

Det er ingen hemmelighed at jeg er ret begejstret for levende lys. Jeg synes det er sååå hyggeligt, og det er især en typisk dansk hygge-ting. Min svigermors kæreste er hollænder og han forstår altså ikke helt det der ‘hygge’! Haha. Det er lidt komisk. Han driller os altid med vores s**** hygge-lys, og synes det er noget af det mest fjollede i verden! Men altså, det er vi nu ret ligeglade med, for vi elsker lys. Jeg har virkelig mange stearinlys herhjemme, både fyrfadslys, bloklys, lange lys. Jeg placerer dem på enten på fade, i fine stager og glas. Jeg kan ikke få nok, og da slet ikke her i netop denne sæson, hvor det regner og er gråt udenfor. Så er det altså et must herhjemme! Jeg har mange ønsker hvad angår lyse- og fyrfadsstager. Der er så mange fine. Tag bare et kig her!

_

It’s no secret that I am quite fond of candles. I think it’s sooo cozy, and it is especially a typical danish thing. I have a lot of candles. I place them either in barrels of fine candlesticks and glass. I can’t get enough, and certainly not here in this particular season when it rains and is gray outside all the time. Then it’s a must! I have many preferences, when there are so many pretty ones! Just take above.

 photo fad_zpsf10ed01b.png

Copper tray / Copper candlestick

Kommentarer

 1. Jeg kunne ikke være mere enig; jeg ELSKER også levende lys! Der er jo ikke noget mere hyggeligt. Levende lys skaber så meget stemning. Jo flere, jo bedre 😉

  1. Hehe.. Jeg kan simpelthen heller ikke få nok! 🙂

 2. Åh, du har det helt ret! Levende lys er noget af det hyggeligste. 🙂 De giver bare sådan en skøn stemning til rummet!
  Virkeligt flotte fund! Jeg er helt tosset med marmorstagen – og den kobberfarvede “square-lysestage”. Tak for tippet!

  1. Det gør det nemlig.. Jeg er også tosset med marmorstagen. Den er så fin! Den findes både i sort, hvid og grøn marmor. Uhh.. det er helt farligt 🙂 Haha!! Jeg har svært ved at styre mig!
   Selv tak 🙂 Godt du kan bruge mine tips!

 3. Levende lys er super hyggelige. Jeg er selv helt vild med nummer 2 og nummer 5. Jeg overvejer virkelig meget købe dem. 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret