Kategori -
6. januar 2015

Free printable calendars 2015

 photo A-CAL15_zps24e104e9.png

1 / 2 / 3 / 4

2015 er skudt godt igang.. Indtil videre er jeg ihvertfald meget godt tilfreds! Der sker ting og sager både personlighedsmæssigt men også blogwise. More to come! Jeg har fundet 4 lækre kalendre for 2015, som alle er gratis og lige til at printe ud. Nr. 2 har forskelligt layout for HVER måned, ret cute skulle jeg hilse at sige. Fx er januar fyldt med fine sløjfer, juli måned er spækket med vandmeloner og august med stjerner. I kan hænge dem på køleskabet, smide dem op på opslagstavlen, sætte dem i en fed ramme (fx favoritten fra Moebe) eller sætte dem på et clipboard med en stor klips og stille det op af væggen. Mulighederne er mange!

Hvordan ser jeres 2015 ud indtil nu? Har i også en masse spændende ting på programmet?

_

I’ve found 4 nice calendars for the year 2015. They’re all ready to be printed and they’re all for free! Hang them on the fridge, on a moodboard or put them inside a nice frame (fx my favorite from Moebe) or put them on a clipboard and put it up against the wall.

Kommentarer

  1. Vil lige gøre opmærksom på at kalender 2, fra weekdaycarnival desværre kun findes for 2014.
    Rigtig godt nytår til dig også.

    1. Tak Christina. Den er rettet 🙂 Det er ikke sådan når hjernen stadig skriver 2014. Haha!

  2. Anne - 6. januar 2015

    Super fine 🙂 Jeg har netop downloaded nr. 2, men er usikker på hvilket format jeg skal printe den i ? Ved du det? Er det bare A4?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret