Kategori -
8. december 2014

BY GARMI – black/white posters

bygarmi

Jeg har en eller anden ting med plakater og små fine illustrationer, især dem i sort/hvid. Jeg tror det handler om at jeg generelt set elsker det minimalistiske farveløse udtryk. Disse tre ovenstående posters fra By Garmi er jeg fuldstændig skudt i, og de ville alle tre passer virkelig godt til min ‘plakatvæg’ som jeg er ved at opbygge herhjemme. Indtil nu har jeg 5 fine illustrationer og plakater, men jeg vil rigtig gerne udfylde hele væggen med plakater/illustrationer i A3 og A4 i sorte rammer. Det ser så fint ud.

Dem jeg har nu er også alle sort/hvide, kun ét af dem har en smule blåt i sig. Den midterste her ovenfor med husene synes jeg er så cool, og jeg elsker det rå udtryk med murstenene og tagene der skiller sig ud med lidt ‘kulør’. Det store sorte monstera blad er også alt alt alt for sejt. Jeg elsker at det har det der akvarelle udtryk. Den sidste plakat med den store luftballon synes jeg er vildt cute. Jeg elsker det der lidt barnlige udtryk. Generelt set ville jeg elske at have alle tre hængende herhjemme mikset med dem jeg i forvejen har. De er derfor også skrevet på ønskelisten til jul.

 Hvad  har i hængende på væggene derhjemme?

_

I love black/white posters, and I’m collecting posters like these for my ‘poster wall’ at home. For now I have five, all in the black/white theme. The posters above will all look fabulous together with the ones I have now. What do you think about them?

GET THE POSTERS HERE: Monstera Deliciosa – Limit Edition / Houses / The Air Ballon 

 

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret