Kategori -
29. maj 2015

Budgetvenligt snedkerkøkken


Er du på udkig efter et nyt køkken, men holder budgettet ikke helt til det? Så vil jeg fortælle dig om et rigtig smart koncept. &shufl er et nyt køkkenfirma der specialiserer sig i snedkerlavede løsninger med låger og fronter i laminat og linoleum, der passer til eksisterende ikea-inderskabe. Altså, kan du have et helt almindeligt og budgetvenligt Ikea køkken indeni, men have et moderne og luksuriøst ydre.

Konceptet går meget simpelt ud på at man kan mikse og ‘shufle’ i hele &shufl’s farvepalette, så man får et køkken der er personligt og i lige den farve man ønsker. Du skal ikke ud og vælge bordplade eller overveje, hvilket greb der passer til dine låger, for hele løsningen er tænkt for dig. Bordpladerne fås i samme farver og materiale som resten af køkkenet, så det er en gennemtænkt helhed. Grebene er integreret i låger og fronter, og behagelige at tage fat i.

Køkken som på billedet i linoleum med skuffefronter, låger, sidebeklædninger, sokkel og bordplade: kr. 14.800,-

Med &shufl får man altså et high-end køkken til en langt lavere pris, netop fordi det er Ikea indeni. Du får dansk produceret design i høj kvalitet til en rigtig god pris. &shufl kan kombineres med både gamle og nye Ikea køkkensystemer, hvilket betyder at man nemt kan forny sit gamle køkken med nye fronter og bordplader, og på den måde få et nyt køkken, uden at skulle starte helt forfra.

&shufl hjælper dig også med at designe din garderobe samt dine badeværelsesmøbler. De laver nemlig ikke kun køkkenløsninger, men kan også hjælpe med fronter til Ikeas garderobesystem “Pax”, og de har også løsninger til badeværelset, så du kan få et lækkert og gennemgående design i hele huset.

Jeg skal helt sikkert have et ‘closer look’ på det her smarte koncept. Vi skal nemlig snart igang med lidt ændringer i vores badeværelse. Vi mangler nogle gode løsninger med skabe og bademøbler, da vi ikke har alverden til opbevaringsplads i vores hjem, og &shufl er i den grad interessant for os med deres smarte og budgetvenlige løsninger. Synes du hele konceptet lyder genialt? Så kan du læse meget mere om &shufl lige her.

 

Kommentarer

 1. Bodil - 29. maj 2015

  Super smart når man har et Ikea køkken. Kunne dog godt tænke mig, at de udviklede det til andre danske køkkenskabe/løsninger.

  1. Ja det er drøn smart! Det kan være det kommer en dag, men de skal jo starte et sted. Men altså, fidusen ligger jo også i at det netop er IKEA “indmad” så priserne netop forbliver små.

  2. Hej Bodil. Vi specialproducerer faktisk også til andre køkkener, hvis køkkenet egner sig til det. Det er dog de færreste af de andre køkkenfirmaer, der har lyst til kun at sælge dig deres indmad, så du kan få andre låger mm på. Men hvis du har et eksisterende køkken i et andet mærke, er du meget velkommen til at kontakte os for at se hvad der kan lade sig gøre.
   Mange hilsner
   Lotte
   &shufl

 2. Det der er SÅ nice! Jeg faldt desværre først over deres hjemmeside, efter jeg havde bygget mit eget IKEA køkken.
  Men næste gang jeg flytter – og sikkert ikke kan dy mig for at bygge et nyt køkken, kigger jeg forbi &shufl.
  Det er sådan en fed løsning. De danske køkkenfirmaer tager en al for høj pris!
  Tak for fedt indlæg 🙂

  1. Åh hvor øv! Men ja, så må du tage et kig hos dem en anden gang 🙂
   Det er da SÅ smart! Tak fordi du læser med! God dag!

  2. Sanne, du skal være meget velkommen ;-).
   Mange hilsner
   Lotte
   &shufl

 3. Carl - 29. maj 2015

  Hej Mille 🙂
  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.
  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.
  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.
  Hav en god dag !!
  Carl

 4. Christina Ejby Windfeld - 29. maj 2015

  Hej. Laver i fronter uden greb? Mvh Christins

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret