Kategori -
17. juli 2017

Bryllupsspam ♡ 1 måned

Okay venner, jeg ved godt der har været lige rigeligt bryllupssnak herinde, men sådan er det altså bare. Jeg lever altså højt på den gode fest. Jeg lover der snart kommer mere boligrelaterede indlæg igen, har mange oindlæg i støbeskeen, fede samarbejder m.m. Så stay tuned..

Der er sket meget siden vores bryllup, som faktisk  idag er præcis en måned siden. 17.06.17 – en hel måned siden. Det er jo for vildt at tænke på! EN MÅNED. Jeg kan næsten ikke forstå det. Men tiden flyver jo afsted når man har det godt, ik? Den sidste måned er der sket en hel del. Vi har ikke været på bryllupsrejse, desværre. Det er der flere årsager til; dels er der det økonomiske aspekt i det. Det er jo ikke ligefrem gratis at holde bryllup. Så vi sparer lige lidt. Lasse skulle tilbage på arbejdet om tirsdagen, Frida skulle starte i vuggestue og jeg er gået selvstændig (med bloggen/stylingopgaver osv.) Så der er nok at rive i. Det gør os nu egentlig ikke så meget, vi tænker at tage en fed rejse til efteråret/vinter når det er koldt herhjemme. Det tænker vi umiddelbart er meget smart. MEN når det så er sagt, så vil jeg nu alligevel anbefale, at man rejser væk efter et bryllup – bare nogle dage. En storbytur, kurophold, sommerhus – eller sådan noget. Vi har slet ikke haft den der ‘newly weds’-følelse. Lidt ærgerligt. Alting har bare været ‘back to normal’. Hmm.. Lidt øv! Det føles ikke meget anderledes at være gift, end at være kærester. NU har vi ligesom bare ring og papir på “skidtet”. Haha! Ej, I forstår mig godt, ik?

Så sommeren og efter-brylluppet nydes altså i dejlige Danmark. Den sidste måned har vi fået set en masse venner, nydt det gode vejr (de dage der har været sol, altså), arbejdet og hygget. Og på lørdags skal vi til Musik i Lejet med hele venneflokken, det bliver altså skønt. Frida skal formentlig passes, og ellers kommer hun med og får sine smarte lyserødehørebøffer på. Nu ser vi.  Nå, men altså.. fordi vi har en måneds bryllupsdag fejrer vi det i aften med et glas hvidvin oooog takkekort. Sikke en mandag! Jeg vil samtidig dele lidt billeder fra dagen, bare lige for at komme lidt i bryllupsstemning igen. Hehe.. Mdet er de små glæder der tæller ikke? Og billederne fra dagen gør mig helt varm indeni. Ih, det var sådan en FED dag!

Alle billederne her er skudt af dygtige Sergio fra Storybook Studio. Ih, han kan altså noget med det kamera. I har faktisk også vores bryllupsvideo til gode, men den må I vente lidt med endnu.

Men men men… Er I lige så pjattede med bryllupslæsning som jeg, så er der altså masser af indlæg aI kan læse i ‘bryllupskategorien’, som efter flere opfordringer har fået sin helt egen kategori i menuen – eller I kan tjekke disse indlæg ud nedenfor, hvor jeg har listet dem op (eller lade være!):

Her skal vi holde vores bryllup
Vores bryllupsinvitationer
Bryllupsforberedelser: Sæbebobler, lysestager af flødeosteglas, bordnumre og stofservietter
DIY: Rustikke bordkort!
Jeg har boykottet brudekjolebranchen!
Kun 4 dage til… og noget om en kæmpe diskokugle
17.06.17 – Vores bryllupsdag
Vores eventyrlige bryllupsborddækning med krystaller, markblomster og oliventræer
Bryllup #1: Min sidste nat som frøken + forberedelserne inden vielsen
Min brudekjole og resten af mit brudelook
DIY: Bryllupsskilte

Ihhh, det var simpelthen så magisk at sidde der blandt blomster, oliventræer og lyskæder.All photos: Storybook Studio

Kommentarer

 1. Mathilde - 17. juli 2017

  Hvor ser det skønt ud, det hele! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre lidt om, hvordan du greb taleskrivningen an? Jeg kan se, at den virkede ☺️ Jeg skal selv giftes om tre måneder og synes altså at det med talen, er ret svært at få hold på..

  1. Hej Mathilde,
   Først og fremmest, tillykke med jeres forestående bryllup! I har virkelig noget at glæde dig til 🙂
   Jeg skrev på min tale i flere mååååneder, faktisk. Jeg havde en lille note på min tlf hvor jeg skrev ting ned fra både rejser, episoder fra vores liv, højdepunkter, karakteriserende og pointerende fortællinger m.m. ned. Til sidst satte jeg mig foran computeren og begyndte at samle det hele, for at det gav mening og at der kom en sammenhæng. Udover det har jeg fundet vildt god inspiration fra diverse artikler om kærlighed, blogindlæg, digte osv. som jeg så har tilpasset, så det passede til os og ikke mindst min mand. Jeg er ikke den helt store taler – eller, er ihvertfald ikke så god til at få sagt tingene, som jeg tænker dem inde i hovedet, haha.. så at få inspiration/en hjælpende hånd til gode formuleringer, sætninger, små anektdoter m.m. fra andre har været guld. Og ja, det virkede altså!
   Jeg kan virkelig anbefale dig at læse Cathrines indlæg: Hvordan holder jeg en god tale? Den kom seriøst som kaldet 2 dage inden mit eget bryllup, så jeg lige kunne nå at finjustere det sidste. Det hjalp mig også rigtig godt på vej! (Tak Cathrine) Jeg har fundet vildt god inspiration hos Cathrine, hun er virkelig dygtig til at formulere sig og ikike mindst til at skrive. Så heads up til Cathrine! Måske du kan finde lidt inspo der også? (om ikke andet, har hun en virkelig fed blog – hvis du da ikke kender den i forvejen?)
   Ha’ et fantastisk bryllup, nyd kærligheden og god sommer indtil da! <3

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret