Kategori -
10. juni 2017

BRYLLUP: Jeg har boykottet brudekjolebranchen!

Okay, sikke en overskrift! Men ikke desto mindre en sandhed. Jeg har boykottet brudekjolebranchen (ja, den findes altså!) og jeg vil fortælle dig hvorfor. Jeg har nemlig haft den dårligste oplevelse på brudekjolejagten. Jeg er så chokeret og ked af det over min oplevelse. Tænker, at jeg simpelthen ikke kan være den eneste, som har haft en øv-oplevelse? Jeg har fundet kjolen, men jagten derhen var lang og rigtig ærgerlig. Nu er der en uge til vores bryllup, så derfor tænker jeg at jeg vil dele lidt tanker omkring hele det hersens brudekjolehejs. For sikke da et cirkus.


{ Brudekjole hos Celina Christensen. Psst.. dette er ikke min brudekjole! }

Jeg har været flere steder og prøve kjoler, og jeg må bare sige; Med en ganske almindelig størrelse 40 har det været noget af en udfordring. For brudekjoler i den størrelse findes åbenbart ikke. Ihvertfald ikke i de lidt mere smarte brudekjolebutikker, hvis man ikke liiige har lyst til en Lily-model el.lign. Intet galt med Lily, men det er ikke lige min smag. Lidt for meget balkjole og tyl til min smag. Jeg har derfor været forbi en hel del brudekjoleforretninger med lidt mere nordisk stil. Men leder du efter et lidt mere minimalistisk og nordisk udtryk, så er udvalget af størrelser åbenbart meget begrænset. Flere af de steder jeg besøgte havde de stort set kun brudekjolesamples i størrelse 34/36. WTF! Det har resulteret i at jeg, som kommende brud, slet ikke har haft en god oplevelse. 
Jeg havde til gengæld den BEDSTE oplevelse hos Celina Christensen i Roskilde, men desværre var kjolerne også her lidt for små. Men det gik lige an, kunne lige klemme mig i (nogle af) dem, men de sad stadig stramt. Jeg overvejede faktisk to af kjolerne, men endte altså med at finde en anden inden jeg kunne nå at tage den beslutning. Men servicen og stemningen hos Celina Christensen var virkelig helt i top, så Celina skal kun have ros herfra. Hun er drønhamrende sød, nede på jorden og så forstod hun hvad jeg ville have. Jeg tænker stadig på en af kjolerne. Hun har virkelig mange fine ting.
Ovenstående kjole var en af de kjoler, som jeg lige kunne komme i og rent faktisk kunne lukke bagpå. Den sad dog meget stramt om maven, men var så til gengæld alt for stor ved brystet. Det er slet ikke min stil, men det var sjovt at prøve en masse forskellige kjoler.

{Anna Kara hos Celina Christensen}

Jeg har været tre andre steder også. Ét af stederne havde jeg glædet mig helt enormt meget til, da kjolerne var lige min smag. Jeg havde bestilt prøvetid med min veninde, som også skal giftes senere på året. Vi havde virkelig set frem til dagen, hvor vi skulle prøve de mange flotte kjoler, og ikke mindst føle os smukkere end nogensinde (pånær på selve bryllupsdagen, naturligvis). Men desværre skulle det vise sig at blive en noget anden oplevelse end jeg havde regnet med. Vi blev mødt med det mest tarvelige og uinteresserede “hej”. Uden øjenkontakt. Til gengæld blev vi mødt med en så sur mund hængende nedad og et kedeligt elevatorblik, der tydeligt sagde “du passer ikke til min butik”. Sikke en velkomst.
Måske havde hun bare en dårlig dag? Nå, Jeg skulle starte. Jeg havde naturligvis tjekket de forskellige modeller ud hjemmefra på hjemmesiden og fundet dem jeg var vild med, og der var mange. Vi gik dem igennem, og jeg fortalte om lokationen, kirken og hele setuppet for dagen. Jeg fandt 7 kjoler jeg gerne ville prøve. Ikke én eneste af dem kunne jeg klemme mig i. Jeg havde ellers drømt om at svinge skørterne ud forbi det store guldspejl, holde et slør op til håret, trisse frem og tilbage i (låne)stiletter og naturligvis have de sorte klemmer bagtil, bare fordi. Men jeg kunne på ingen måder lukke dem. På hjemmesiden stod der ellers, at der både var størrelse 36, 38 og 40.
Mig forvirret til indehaveren: “På din hjemmeside står der, at du har flere størrelser. Kan jeg prøve den her i en 40?” 
Indehaver: “Nej, desværre.”
Mig:Øh… okay. Men hvad gør jeg så nu? Jeg kan godt lide den her.”
Indehaver: “Så bestiller du den kjole du kan lide, så måler jeg og så kommer den hjem når den er syet færdig”
Mig: “Okay. Hvad så hvis jeg ikke synes den sidder godt, når den kommer hjem? Jeg kan jo ikke se hvordan den sidder? Den her er jo alt for lille? 
20.000+ kr. er liiiiidt mange penge for en kjole, når jeg ikke ved om den klæder mig?”
Indehaver: “Ja, det er jo en risiko man må tage!” (sagt ret ligeglad, uden overhovedet at kigge mig i øjnene!)

Godt så. 
En risiko jeg må tage? Fortvivlet og rigtig ked af det, hoppede jeg i tøjet igen. Det tog mig under 15 min at “prøve” de 7 kjoler (prøvede ikke dem alle, for min brudekjolegejst var fuldstændig forsvundet efter kjole nr. 2). Bum. En temmelig ydmygende situation, hvor man står mere eller mindre splitter kong Hans i prøverummet, mens indehaveren kommer frem og tilbage med de bittesmå kjoler. Hjælper mig på med dem. “Nej, det dur vidst ikke!” – og af igen. Ja, nogle af kjolerne var slet ikke på, for indehaveren gjorde mig pænt opmærksom på at “jeg tror altså ikke den vil passe dig” og “den er for lille, desværre”. Godt så. Mens jeg klædte mig på, sad min veninde i sofaen i butikken.
Hun spurgte indehaveren af butikken: “Hvordan kan det være, I kun har de små størrelser? Det er jo lidt et problem til dem, som ikke lige er en størrelse 36?”
Indehaveren svarede noget i a la: “Dem der kommer her er tynde piger!”
Slam! 
Jeg satte mig i sofaen, ked af det. Virkelig ked af det. Oplevelsen, som være en sjov, hyggelig og mindeværdig oplevelse, hvor jeg skulle føle mig smukkere end nogensinde, endte som en stor fiasko. Jeg følte mig langt fra smuk. Og det var bestemt ikke en oplevelse jeg havde lyst til at mindes. Tværtimod. Jeg fik følelsen af, at blive ekskluderet fra de tynde pigers fest. Er jeg ikke en rigtig brud, så? Grim, tyk og blævret. Det var sådan jeg følte mig. Uduelig og ligegyldig. Øv altså!
Det blev min venindes tur til at prøve. Hun var ked af det på mine vegne. Jeg prøvede at glæde mig på min venindes vegne, trods alt. Min veninde er meget slankere end jeg, og kunne komme i samtlige kjoler hun havde valgt ud. Med den famøse sorte klemme i ryggen. Hun så SMUK ud! Virkelig smuk. Men ærligt, jeg havde så svært ved at være til stede og nyde hendes oplevelse, ovenpå min egen kedelige oplevelse. Min veninde var ligesom jeg i chok over den behandling og ikke mindst lille udvalg af størrelser, så hun endte også med at sige “nej tak” til at købe en kjole der. Hun fandt ellers én, som godt kunne have været kjolen.
Jeg har summet og tænkt meget over situationen og hele oplevelsen i netop den butik. Et ret dårligt move fra ejeren vil jeg sige, for vi havde begge to overvejet at købe kjolerne lige netop dér inden den oplevelse. Men dét fik indehaveren af butikken da hurtigt ødelagt for sig selv. Jeg kom sådan til at tænke på “Pretty Woman” – nedenstående scene.

Aldrig har jeg oplevet så ualmindelig dårlig service, eller at nogen har fået mig til at føle mig SÅ ussel, tyk og grim. Jeg er helt i chok over min oplevelse. Brudekjolejagten skulle have været en sjov og eventyrlig oplevelse, men endte med at blive en fiasko. Der var ingen venlighed, ingen forståelse, intet. Jeg fatter det ikke. Jeg var faktisk vild med en af kjolerne. Havde den været der i en større størrelse, og havde indehaveren af netop denne butik været et venligt og varmt menneske, havde jeg meget muligt købt den. Et salg på små 20.000 kr.. Om man er størrelse 36 eller 42 er vel ikke afgørende, tænker jeg? Hvad med en kærlig og hjælpende service a la “Jeg har ikke andre størrelser hjemme lige nu, men jeg skal se om jeg kan få en hjem du kan prøve” Eller noget i den stil. Jeg er helt med på, at de ikke kan have 10 forskellige størrelser af samme kjole. Men der var fx én kjole i tre forskellige materialer, men alle tre kjoler var samme størrelse. Hvad med, om de kjoler havde været tre forskellige størrelser, så var der ligesom til alle?
Men nej. I brudebranchen er det altså størrelse 34/36 der hitter, åbenbart. Jeg taler af erfaring her. Det sjove er, at når jeg kigger på mig selv og rundt i min venindekreds og familie, så er vi alle så forskellige rent kropsmæssigt, og størstedelen ville faktisk ikke kunne finde en brudekjole i den butik, eller i de andre forretninger for den sag skyld.
Efter den ovenstående oplevelse tog vi på Falernum og drak os fulde. Jeg var SÅ ked af det! Den aften besluttede jeg mig for, at jeg ikke vil støtte den branche. Ellers tak! Man skal alligevel kun have kjolen på i 15-18 timer-ish og kommer (formentlig) aldrig til at have den på igen.
Jeg tog herefter kontakt til flere skræddere, men ingen kunne gøre det til under 10.000 kr. Så det var heller ikke en mulighed for mig. Kunne heller ikke overskue hele processen og den tid jeg ville skulle bruge på frem-og-tilbage med “fitting”. Det tog mig noget tid at “acceptere” mine følelser omkring alt det her, men fornuften sejrede i sidste ende. Jeg besluttede at jeg ville finde en kjole til under 10.000 kr. og aller helst under 5.000 kr.
Jeg fandt kjolen efter lang tids søgen på nettet. Men det eneste sted jeg kunne købe den var i USA. Typisk! Jeg købte den via Amazon og fik den fragtet hjem med ShopUSA. 4.400 kr. kostede det mig, med told og hele molevitten. Mit mål om at finde en kjole til under 10.000 kr. lykkedes, og mere til. Juhu! Men det var virkelig et sats, for jeg havde jo ikke prøvet kjolen. Jeg faldt dog over en amerikansk hjemmeside der hedder RentTheRunway, hvor man kan leje kjoler, og ‘lejerne’ kan så skrive en anmeldelse og dele billeder hvor de har kjolerne på. HER så jeg min kjole, hvor jeg kunne se den på ALLE kropstyper, og den så ud til at passe alle kroppe rigtig flot. Så jeg tog sgu chancen, og købte den på Amazon.. Jeg har ikke lejet den, selvom det også havde været smart, men jeg har KØBT kjolen via Amazon.. og hvilken chance. For det er vitterlig kjolen for mig. Juhu!
Måske du har det ligesom mig, og ikke har lyst til at bruge en halv formue på en kjole? Måske har du også haft en kedelig oplevelse på brudekjolejagten? Jeg har samlet 30 fine kjoler her nedenfor, som jeg sagtens synes kan være en brudekjole værdig. Det kommer jo helt an på stil, smag og tema. Men jeg synes alle 30 kjoler kan et eller andet. En brudekjole skal jo ikke nødvendigvis være en stor marengs, vel? Eller decideret hedde “brudekjole” før det er en brudekjole, vel?

 1. Stine Goya, 3.900 kr. (her) Wauw, altså! 
 2. Elisabeth & James, 3.140 kr. (her)
 3. ASOS Bridal, 2.653 kr. (her)
 4. Self-Portrait, 2.800 kr. (her) Den her havde jeg faktisk købt, men den var desværre alt for lukket til et sommerbryllup. Skulle jeg giftes til efteråret havde jeg valgt den her. Den er SÅ smuk! Overvejede helt at beholde den, men ville aldrig finde en anledning til den. 
 5. Lanvin, på udsalg til 8.435 kr. (her) Den her er jeg også helt vild med. Så simpel og stilet, bare lige op og ned. Og er vild med at den ikke er hvid-hvid. 
 6. Self-Portrait, 7.080 kr. (her) Så enkel og fin. 
 7. RAEY, 4.270 kr. (her
 8. Racil, 6.210 kr. (her) Også en favorit. 
 9. French Connection, 1.989 kr (her)
 10. Ida Sjöstedt, 3.080 kr. (her)
 11. Ralph Lauren, 2.249 kr. (her)
 12. ASOS Bridal, 1.122 kr. (her)
 13. ASOS Bridal, 2.550 kr (her) Den her havde jeg også hjemme og prøve. Men den var også for lukket til et sommerbryllup. Men den er vanvittigt smuk på!
 14. ASOS Bridal, 1.225 kr. (her)
 15. ASOS Bridal, 1.225 kr. (herDen her havde jeg også hjemme og prøve. Den er så flot!
 16. BCBG MAXAZRIA, på udsalg til 4.263 kr. (her)
 17. Malene Birger, 4.500 kr. (her)
 18. BCBG MAXAZRIA, 3275 kr. (her)
 19. Ida Sjöstedt, 2.695 kr. (her)
 20. Vila, 500 kr. (her)
 21. French Connection, 1.950 kr. (her)
 22. Ida Sjöstedt, 1.000 kr. (her)
 23. Whyred, 1.600 kr. (her)
 24. Zara, 500 kr. (her)
 25. Malene Birger, 1.899 kr. (her)
 26. Mango, 1000 kr. (her)
 27. Mango, 899 kr (her)
 28. Mango, 449 kr. (her)
 29. Top, 1.100 kr. (her) og nederdel, 1.600 kr. (her) Begge fra Designers Remix
 30. Mango, 999 kr. (her)

TIP: Der findes MANGE andre smukke og billige kjoler. Tag fx bare et kig i de forskellige highstreetkæder som Mango, Zara, H&M og ASOS. Sidstnævnte har en hel Bridal kollektion. De bliver dog hurtigt udsolgt, MEN kommer rigtig tit på lager igen. Så man kan markere dem som man kan lide som favoritter, så får man en mail når de er retur igen i ens størrelse. Smart! Asos har desuden fri returnering, så det kan godt betale sig at bestille nogle hjem og prøve. Jeg har haft 4 kjoler hjemme fra Asos og prøve, hvoraf to af kjolerne sagtens kunne have været “kjolen”. Mange brands laver smukke hvide kjoler, men som ikke er ‘stemplet’ brudekjole i nakken. Det kræver lidt søgning og tålmodighed. 
God kjolejagt!

Kommentarer

 1. Bettina - 10. juni 2017

  Jeg blev gift sidste år i oktober efter jeg havde født i april og gennemgået et længere sygdomsforløb på min barsel efter en blodprop.. så man kan ikke ligefrem sige at jeg var hooked på at skulle ud og prøve brudekjoler. Jeg fandt en rigtig fin “gallakjole” på zalando til 2000 kr! Jeg kunne købe den hjem i to størrelser så jeg kunne få den der passede bedst. Og så sendte jeg den anden retur gratis – det var mega fedt. Alt i alt tror jeg at mit outfit kostede omkring 3000 kr for kjole, undertøj og sko.. og så 800 kr for håropsætning ? jeg gad i hvert fald ikke at bruge mega mange penge på det!

  1. En brudekjole behøver jo netop ikke være stemplet “brudekjole” for st være det. Hvor sejt du fandt en til sådan en pris. Jeg er ihvertfald også glad for min ikke har kostet mere, når den bare skal hænge inde i skabet bagefter. Det er jo en smagssag! Men dejligt at vide man ikke er alene om sådan en beslutning 🙂

  2. …og tillykke med brylluppet sidst år! Sikke en omgang du også har været igennem. Er sikker på du har set smuk ud og havde en dejlig dag!

 2. Marianne - 10. juni 2017

  Har det fuldstændig som dig! Jeg er en størrelse 40, men skal bruge str 42 for at de sidder pænt over brystet. Jeg frygtede at skulle købe gallakjole i 3.g for 6år siden. Frygtede det! Endte dengang i en super flot kjole, men har ikke lyst til at min brudekjole til den tid skal være samme snit. Jeg husker tydeligt de snobbede ekspedienter dengang og kan kun forestille mig, at det er endnu værre i brudekjole-branchen! Så jeg er med dig! Og jeg har allerede på forhånd afskrevet den branche – de fortjener ikke en krone af mine sparepenge!

  1. Ja, desværre er modebranchen og åbenbart også brudebranchen generelt ret snobbede. Virkelig skørt, for bare fordi man er større end 34/36 kan man jo godt købe deres ting. De får heller ikke mine penge!

 3. Katrine - 10. juni 2017

  Fantastisk indlæg. Jeg(Også en almindelig størrelse 40) havde præcis samme oplevelse i København, og endte med lignende løsning. Købte kjolen fra BHLDN.com USA. Fantastisk service over e-mail.
  Min dag blev fantastisk. Det bliver din også!
  Knus

  1. Hvor dejligt Katrine. De laver også flotte kjoler, det kiggede jeg også 🙂 Jeg er sikker på at vores dag bliver drøngod, vi er omringet af de bedste mennesker i vores liv, skal danse og spise god mad! Juhu.

 4. Ida - 10. juni 2017

  Hej,
  Hvor er det dejligt du fandt en kjole!
  Hvad størrelse købte du kjole 4 fra self portrait i? Jeg vakler mellem en størrelse 38 og 40. Er den stor eller lille i størrelsen?
  Mvh Ida

  1. Mener jeg købte en str 8. Den var lidt stram i taljen men ellers sad den fint. Så den er vidst meget almindelig tror jeg. Mit problem er at jeg er en str 38 foroven og 40-42 forneden, så det giver altid nogle udfordringer med kjoler, som så altid sidder flot om bagen men sejler foroven. Typisk!

 5. Kristina Svane - 10. juni 2017

  ? Det var da en rædselsfulde oplevelse for dig. Hun sku da ha så mange smæk i sin lille mås, dumme ko, for at ødelægge hva der sku ha været en smuk oplevelse for dig. Bliver helt nervøs over selv at skulle ud på markedet her om et par år.
  Hvor er jeg glad for du fandt din kjole alligevel. Det bliver en perfekt dag??

 6. Janne - 10. juni 2017

  Hej Mille Emilie,
  Det lyder virkelig som en ubehagelig oplevelse du har haft! En oplevelse jeg rigtig gerne vil undgå, hvis jeg kan. Må jeg spørge til, hvilken butik du havde den forfærdelige oplevelse i?
  Derudover, jeg skal giftes til næste sommer og får enorm meget inspiration af at læse om jeres forberedelser! Glæder mig meget til at læse om brylluppet og se et billede af kjolén 🙂 Håber I får en fantastisk dag!
  Venlige hilsner,
  Janne

  1. Hej Janne,
   Tillykke med at du skal giftes! Hvor dejligt. Dejligt du kan finde inspiration herinde. Der kommer meget mere inspiration snart, men nok først rigtig efter. Vil jo ikke afsløre for meget. Hehe..
   Jeg vil ikke nævne butikken bed navn offentligt, vil ikke hænge nogen ud. Men kan smide dig en privatbesked når du nu spørger. Måske har jeg bare været smadder uheldig, desværre har jeg hørt flere med samme oplevelse, samme sted. Øv!
   God kjolejagt 🙂

   1. Louise - 10. juni 2017

    Lige en tanke…kan sagtens se det etiske i ikke direkte at ville hænge nogle ud MEN jeg synes alligevel, det er en lidt skør tendens, at der blandt bloggere gerne anbefales helt specifikke produkter/brands, men advarsler skal pakkes ind og ikke laves specifikke – for sådan som hun behandlede dig både med væremåde og udtalelser trænger hun da til en lærestreg – og det er jo ren publicere service at gøre det muligt for dine læsere at gå uden om – samtidig med, at hendes latterlige væremåde får konsekvenser…

    1. I hear you.. og er til dels enig! Normalt er jegg ikke typen der pakker ting ind i anmeldelser o.lign. generelt. Er altid ærlig i mine udtalelser og anmeldelser. Men ja, der er mange der kun skriver de pæne ting. Men lige i denne sag synes jeg ikke man skal bashe butikker, det er deres levebrød. Men hvis folk spørger, svarer jeg dem også privat! Jeg tror dog jeg vil sende vedkommende en pæn mail med link til mit indlæg. Jeg har dog haft meget lyst til at skrive navnet på butikken, men det synes jeg er endnu dårligere stil, og bare fordi hun er et “kedeligt” menneske, behøver jeg jo ikke at være det 🙂 Tænker jeg må være den voksne her.

 7. Anne - 10. juni 2017

  Jeg kan så godt følge det du skriver her! Jeg blev gift i aug 2014, og min stil er også mere enkel/minimalistisk end klassisk brudestil som fx Lily. Jeg er en str. 40-42ish og blev set *ned* på i samtlige butikker. Jeg endte med også at boykotte hele brudekjolebranchen og blev gift i en enkel råhvid gulvlang sag fra Zara med spaghettistropper (til den nette pris af 250 kr.!)

  1. Hvor er det ærgerligt det skal være sådan, ik? Man føler sig så ligegyldig. Øv!
   Men fedt du fandt en fin kjole. Jeg har faktisk selv kigget på mange kjoler (og buksedragter faktisk) i Zara. Man kan altså lave et scoop. En brudekjole behøver netop ikke være en dyr dyr sag.

 8. Sara - 10. juni 2017

  Hvor lyder det bare helt forfærdeligt! Fatter simpelthen ikke at de vil være sig selv bekendt sådan nogen typer. Bliver helt bange for når jeg selv skal ud og finde en kjole. ?

  1. Håber jeg været uheldig, for den oplevelse er det ingen der burde opleve.

 9. Sofie - 10. juni 2017

  Øv, en kedelig oplevelse! Tak for at tage debatten op!
  & sikke mange flotte kjoler, du har fundet <3 Ville ønske det var i år, jeg kunne hoppe i en af dem 😉

  1. Ja, det var ret kedeligt! Øv! Men men men alt endte godt. Jeg fandt en kjole.. selvom det var svært, for der er mange fine. Bl.a. mange af disse! Hehe.. du skal godtes næste år gætter jeg på? Man kan vel godt kæbe en af dem, og så bare prøve 🙂

 10. josephine - 10. juni 2017

  Tak for dette indlæg. Det gjorde det lige soleklart for mig (og min str. 40 krop) at jeg ikke skal ud og prøve brudekjoler.
  Jeg skal giftes i kjole nr. 21 til sommer. Den er så smuk!
  Jeg har gået og tænkt om jeg skulle ud og have den klassiske kjole-prøvnings-oplevelse med en veninde under armen. Det alligevel en once in a lifetime oplevelse (forhåbentlig).
  Tak for at du lige har skånet mig for den trælse oplevelse. Jeg vil stille mig foran mit eget guldspejl og nyde min smukke kjole til 1800 kr.
  Men øv hvor er det træls at du skulle opleve det!
  Ha et smukt bryllup 🙂

  1. Det lyder som en fornuftig beslutning! Ville også ønske jeg havde været det foruden. Der fik min selvtillid lige et hak. Øv! Meeeeen det gjorde så også at jeg tog beslutningen om en anden og noget billigere løsning! Du bliver en smuk brud i den kjole. Tillykke med det. Håber også du får en dejlig dag! ❤️

 11. Louise - 10. juni 2017

  Øv for en kedelig oplevelse! jeg bliver helt ked af det på dine vegne – og bekymret på mine egne (jeg skal giftes om et års tid). Men hvor er det dejligt at læse at du har fundet kjolen! Jeg er sikker på at den trælse oplevelse ikke betyder det mindste på den store dag, og at i får en fantastisk dag!
  Forhåbentlig vil du dele alt fra forberedelse til fest og alt i mellem (med respekt for jeres privatliv, naturligvis 😉 ), så jeg kan få en masse inspiration 🙂

  1. Hej Louise,
   Nej det var ikke den fedeste oplevelse, øv. MEN jeg har fundet en fin kjole, og i sidste ende er det slet ikke kjolen der afgøre om dagen bliver god. For os handler det mest om at have en FED fest med vores venner og familie, spise noget dejlig mad og danse hele natten 🙂
   Jeg skal nok dele en masse, don’t worry 🙂 Vi har både fotograf og videograf på. Og så har vi lavet timelapse af hele setuppet.

 12. Laura - 10. juni 2017

  Hold da op! Jeg blev helt ked af det på dine vegne, og glad for at jeg selv har været forundt den oplevelse. Jeg er ikke en størrelse 34/36, og har kun været hos Marianne Carøe i Aarhus for at prøve kjoler. Jeg købte ikke en kjole hos hende, men servicen var helt i top. Kjolerne man prøvede hos hende var alle for store til mig, men det var helt lige meget for hun satte nåle i kjolerne, så de kunne passe brude i forskellige størrelser – både de helt tynde og os der har lidt former 😉

  1. Det var heller ikke den fedeste oplevelse, skal jeg sige dig. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.. eller noget! Ej.. jeg har fundet en fin kjole, så det er kanon! 🙂 Det lyder som rigtig god service, lige som den burde være alle steder.

 13. Åhh jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse mht. køb af brudekjole 🙁
  Min søster skal giftes 1. juli, og jeg har derfor kigget på kjole til hendes bryllup. I den forbindelse har jeg også gjort mig lidt tanker om min egen (forhåbentlig) kommende brudekjole. Jeg stødte nemlig på mange flotte hvide kjoler på ASOS. De var ikke dyre, tværtimod var priserne til at komme i nærheden af, og der var nogle skønne kjoler imellem. Jeg tror, jeg vil kigge på nettet når det bliver min tur.

 14. Mille - 10. juni 2017

  Din kjole på dagen var så smuk og jeg er selv helt blow away af det brudekjole ræs ?
  Så skriv endelig hvis du overvejer at sælge din – den er lige min stil ?

  1. Tusind tak Mille. Hvor er du sød! Hehe.. den skal lige til rens og sådan, og nogle af palietterne er røget ved slæbet, men der kan vidst godt syes nye på. Det må jeg lige se på.

 15. LB service lina jegorova - 10. juni 2017

  Sjov jeg har prøvet noget anderledes jeg har lejet min brudekjoler fra Brudekjoler weddingdeluxe i Ballerup. PÅ den måde ha rjeg sparet 15.000 frem for køb. Det var virkelig fed oplevelse og så kunne jeg bruge de penge på en rejse? HVorfor har du ikke prøvet det.

  1. Det var da også en smart ide. Tjaaa hvorfor har jeg ikke prøvet det? Det har jeg ærligt ikke lige tænkt over. Heldigvis brugte jeg ikke så mange penge på kjole, så det går nok 🙂

 16. LB service lina jegorova - 10. juni 2017

  Det er masse brudekjoler man kan leje såsom fra WEddingdeluxe?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret