Kategori -
24. november 2018
Annonce for Stelton

Brunchbord med Stelton

De sidste par uger har jeg sammen med Lasse filmet og produceret små stemningsvideoer for Stelton. Vi skulle lave 4 forskellige scener med forskellige produkter, og her er den ene video af Emma-serien fra Stelton. Jeg synes vi har formået at fange en ret lækker stemning omkring brunchbordet med kaffe, croissanter, hygge og selvfølgelig med hele Emma-serien i hovedrollen.

Jeg elsker at skabe videocontent og storytelling på den her måde. Det er sjovt og anderledes at få lov til at være kreativ på video, fremfor billeder. Og så vokser videoformatet virkelig på mig. Jeg elsker også at tage billeder og hele den stemning og historie man kan skabe ved et fotografi, men video kan bestemt også noget. Jeg synes altså vi er kommet ret godt i mål med den her video. Skal nok dele de tre andre videoer også. Husk i øvrigt at se videoen i HD 🙂

Men lad mig høre, hvad synes du om videoen?
Vil blive så uendelig glad for feedback.

Kommentarer

 1. LeneTT - 24. november 2018

  Fin, stemningsfuld og indbydende! Gav mig helt lyst til en croissant, som jeg egentlig ikke bryder mig om – og blik for Steltons produkter, naturligvis?

  1. Tusind tak Lene 🙂
   Haha! Jeg er faktisk heller ikke personligt den største fan af croissanter 🙂 Men en sjælden gang imellem er det lækkert nok.

 2. Kathrine - 24. november 2018

  Du kan sagtens være stolt af dit arbejde! Det er sådan en fin og stemningsfyldt video! <3

  1. Tusind tak Kathrine 🙂 Det er jeg glad for du synes!

 3. Trine - 24. november 2018

  Virkelig fin, stemningsfyldt video. Stilren og så emmer den af hygge og et tempo helt nede i gear, perfekt til en brunch.

  1. Ihhh tusind tak Trine 🙂 Det er jeg bare SÅ glad for du synes!!! Vi er også selv ret glade for resultatet.

 4. Den er sørme fin og velproduceret! Glæder mig til at se de andre 🙂

  1. Tusind tak! Det er jeg SÅ glad for at høre 🙂

 5. Camilla - 24. november 2018

  Super fin video Mille, ser lækkert og indbydende ud! Kan godt forstå du elsker video, det kan noget helt specielt ❤️ et lille fif; et par af billederne hakker en smule eller farmer sjovt, når de ruller – har i haft kameraet på skinner? Tænk desuden en lille smule mere i framing og så synes jeg faktisk godt, du kan skrue en anelse på colorgradingen – men super fin video ? Kh

  1. Hej Camilla,
   Tusind tak skal du have 🙂 Vi er også meget glade for resultatet, ligeledes er kunden. Så det er jo dejligt!
   Hakker de? Det gør de ikke her. Hmm.. måske det er YouTube-formatet den er gal med. Hehe.. ikke noget jeg har bemærket.
   Tak for små tip, det vil jeg bestemt notere, selvom det jo er smagssag og redigeringsstil ift. colorgrading og framing 🙂
   Men TAK!!! 😀

   1. Camilla - 24. november 2018

    Det er det selvfølglig, en smagssag. Og dejligt kunden er glad for det, det er også super fint arbejde ? Den hakker ikke, det er også dårligt formuleret, men en par af kameraturene har lidt støj på bevægelserne, synes jeg det ligner. Anyway, det var ikke en kritik, bare hvad jeg lige så, nu når du bad om feedback ? kh

    1. Så længe kunden er glad, så jeg er i hvert fald glad 🙂
     DEJLIGT med feedback. Tog det bestemt heller ikke negativt. Tak fordi du gad bruge tid på at give feedback. Det er altid godt med flere øjne.
     Støj på bevægelserne? Hehe.. jeg tror ikek helt jeg forstår hvad du mener. Vil du uddybe? eller omformulere? Vi har filmet stort set alt håndholdt.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret