Kategori -
6. april 2017

Bolig- & interiørbutikker på Vesterbro du SKAL besøge!

Jeg elsker at snuse rundt i diverse boligbutikker rundt om i København – se bare min liste over nogle af mine favorit interiørbutikker i dette indlæg. En af mine absolut yndlingsbydele i København er helt klart Vesterbro, så hvorfor ikke lave en liste med nogle af de bedste boligbutikker der findes der. 

Min liste over gode bolig- & interiørbutikker er lang, og den er hele tiden under udvikling, i takt med at jeg opdager nye butikker. Jeg elsker især de der små hyggelige butikker, hvor man kan finde små skatte, vintagefund og gamle møbler. Jeg er jo en ‘sucker’, hvad angår gamle vintagemøbler der fortæller en historie, det kan vi ikke komme uden om.

Kender du en god bolig- & interiørbutik, som du synes mangler her på listen, så skriv endelig en kommentar under indlægget. Jeg er altid på udkig efter nye fine butikker.

ROOMSTORE

I det hyggelige kvarter ved Gammel Kongevej og Vesterport st. finder du Roomstore. Roomstore er et must at besøge, hvis du er til både møbler og boligaccessories fra flere internationale brands som Tom Dixon, Lampe Gras, Magis samt danske New Works og Malene Birger. Roomstore har efter blot få år i boligbranchen har formået at markere sig markant.

Adresse: Ved Vesterport 6, 1612 København V


EDISON & CO.

Henrik er den stolte ejer af den lille hyggelige vintagebutik Edison & Co. på Vesterbro i Kbh. Alle møbler og interiør er i rigtig god stand. Gamle, men vellagrede, som en god flaske portvin, som Henrik siger. Henrik har specielt en forkærlighed for vintage- og retrolamper og for Reparation af brugte Lamper. Helt klart et besøg værd.

Adresse: Søndre Boulevard 39, kld., 1720 Kbh V.


HANDCRAFTED CPH + DANSK FORM

Du kender sikkert bedst Anders Forup for hans fine håndlavede smykker – designerens sølv- og guldhalssmykker med de indgraverede vedhæng har i hvert fald om nogle opnået kultstatus blandt smykkeelskere landet over. Men udover Handcrafted Cph driver Anders butikken Dansk Form, som ligeledes ligger på Vesterbro. I butikken sælges lækre vintage møbler og design samt udvalgte smykker fra Handcraftedcph.

Adresse: Søndre Boulevard 59, København V


DORA

Dora ligger på min yndlingsgade, Værnedamsvej. Vinduerne er altid enormt tiltalende og lokkende. Jeg får altid lyst til at skifte mange af mine møbler og interiørsager ud, med alt det der vises i udstillingsvinduerne. Der er mange unika fund hos Dora, hvilket gør det ekstra lækkert at handle der. Du kan finde noget til dig selv og din bolig, men også den lille gave til værtinden. Bag DORA står Frida & Sara. De er sparringspartnere, kollegaer og mor & datter. Dora forhandler nogle af de skønne brands som bl.a. Kartotek, Planteplaneter, Flos, File Under Pop, Katie Leamon og Novel Cabinet Makers for at nævne nogle få.

Adresse: Værnedamsvej 6, 1619 København V


JUST SPOTTED

Hos Just Spotted sælges der plakater og rammer en masse. De har virkelig mange skønne plakater og illustrationer til gode priser. Udover den fysiske butik har de også en webshop, som fungerer til UG. Altid god service og hurtig levering! Besøg butikken i Oehlenschlægersgade eller tag et smut forbi webshoppen.

Adresse: Oehlenschlægersgade 13. kld., 1663 København V


MAUR

Hos Maur møder du et hav af lækre designermøbler og -lamper, der fylder det rå lokale. Selvom gulvet er af beton, er der stadig en enorm hjemlighed grundet den rare belysning og de fine opstillinger rundt om i butikken. Netop ved disse små arrangementer, får du en forestilling om, hvordan du kan indrette dig med det pågældende møbel. Maur er skabt fra ejernes fælles forkærlighed for brugte ting. Derfor finder du et stort udvalg af både gamle og nye sager. En virkelig fin kælderbutik med alt hvad hjertet begærer indenfor møbler og interiør.

Adresse: Oehlenschlægersgade 32, 1663 København 


GIRLIE HURLY

Girlie Hurly er en skøn og farverig butik på Istedgade tæt ved Enghave Plads. Her finder du alt fra smykker, plakater, porcelæn og puder til lamper, knager eller den lille værtindegave. Her kan man gå på opdagelse i alle regnbuens farver og alverdens smukke former. Butikken er ikke særligt stor men den oser af charme, personlighed og karakter. Det er svært at gå tomhændet ud af Girlie Hurly.

Adresse: Istedgade 99, 1650 København V


foto: Handcrafted Cph

Kommentarer

  1. Dorthe Godsted - 6. april 2017

    KALEJDOROOM, Landgreven 7, Kbh. K. – anderledes og spændende designforretning ….

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret