Kategori -
31. oktober 2018
Annonce for Magasin

VIDEO: Bolig hacks med Magasin – styling af stue

For et par uger siden var jeg på optagelse med Splay og Magasin, både herhjemme i vores lejlighed men også i Magasin. Det kommer der 3 små videoer ud af, og den første er netop landet. Derudover er der også en lille artikel på Magasins blog Ajour. Giiiisp!

Jeg har været ret nervøs, for det er første gang jeg har filmet med et filmhold.. både herhjemme men også “out in public”, hvor folk altså glor pænt meget når man står der med et videokamera lige op i snotten. Ha! Folk gloede altså helt vildt ude foran Magasin. Nogle stoppede endda op og kiggede med. En smule grænseoverskridende, men har vi ikke alle godt af at skubbe lidt til vores egne grænser? Det var to meget hyggelige dage med tre søde gutter. Fis og ballade var hvad det var, ene pige i mandeklubben de dage. Haha! Vi grinede ihvertfald meget, selvom det også skulle handle om indretning.

Jeg synes faktisk videoen her er blevet rigtig fin, omend jeg ikke som sådan havde den største indflydelse på indholdet, og jeg var åbenbart ret nervøs de to dage. Det kom lidt bag på mig egentlig, men det var jeg. Jeg anede ikke rigtigt hvad indholdet var før på selve optagedagen, så alene dét var en smule grænseoverskridende. Det er altid lidt spændende når man ligger både det at filme, redigering og selve klipningen i andres hænder. Lidt nervepirrende at gå og vente flere uger på resultatet for en kontrolfreak som mig. Men jeg klarede det og dét er jeg sgu stolt af! Jeg synes resultatet er blevet rigtig godt, og jeg håber I også kan lide den.

Ps. Jeg veeeeeeed godt det ikke hedder en potteplante men en potteskjuler. Haha! Har sikkert været så skide nervøs, at det var det eneste jeg kunne finde ud af at sige. Doh! Og nu har jeg garanteret sagt noget, som ingen nogensinde ville have lagt mærke til. Haha! Oh well… Er jo bare et menneske. Haha!

Kommentarer

 1. Cecilia - 31. oktober 2018

  Det her er off topic, men når folk ser pæne ud, skal de have det at vide. Og du er virkelig flot i den video!

  1. Hej Cecilia. Ejjj det var dog den sødeste besked.. Tusind tak altså! <3 Det var da lige til at blive helt glad i låget af. TAK!
   GOD WEEKEND og masser af kærlige tanker til dig!!!!

 2. Lisbet - 31. oktober 2018

  Du er sindssyg god på video! 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret