Kategori -
15. september 2015

Sonoma Seven – Blogger of the year 2015

Torsdag aften i sidste uge blev der afholdt Design Awards 2015, hvor hele designbranchen var samlet. I så det måske på Instagram? (@sonoma.seven) Jeg var afsted med mit arbejde (Inside PR) og var derudover også repræsenteret ift. bloggen. I smukke omgivelser hos det evigt-lækre Paustian blev der minglet, snakket, drukket masser af rosé og ikke mindst uddelt fine fine priser. Deriblandt titlen “Årets blogger” som jeg var nomineret til. I kan måske huske, at jeg snakkede lidt om det i dette indlæg? Den blogger med flest stemmer ville vinde… og ved I hvad??? JEG VANDT!!! Jeg kan næsten ikke tro det. Jeg har haft min blog i lidt over 1 år. Det er så vanvittigt! Jeg var nomineret med 6 andre VIRKELIG talentfulde og dygtige boligbloggere. Jeg havde virkelig ikke set den komme. Men jeg er SÅ stolt, glad, rørt og meget meget taknemmelig. Jeg vil gerne takke ALLE JER, der tog jer tid til at stemme på mig, og som mente at jeg fortjente den titel. I er simpelthen de bedste, og I er en af grundene til, at det hersens bloghejs er SÅ sjovt. 1000 TAK! ♡

Selvfølgelig skulle vinderne til de forskellige priser op på podiet for at modtage deres pris, og dermed også holde en lille takketale. Jeg havde INTET forberedt, for jeg havde vitterligt ikke regnet med at vinde. At jeg så gik hen og vandt, kom så meget bag på mig, at jeg simpelthen gik lidt i sort. Jeg fik vidst sagt noget værre vrøvl a la “tak til alle der har stemt på mig… tror jeg!” – TROR JEG???? Hvor kom den lige fra? Ejjj altså, det er så typisk mig. Totalt kikset. Men jeg havde vitterlig ingen idé om hvad jeg skulle sige, for jeg havde ikke regnet med at vinde. Så jeg havde slet ikke skænket tanken om en “takketale”. Uanset hvor kikset jeg lød, er jeg intet mindre end glad glad glad! Jeg har fejret det hele weekenden, skal jeg sige Jer.

Der skal også lyde en stor tak til de tre skønne magasiner Bolig Magasinet, Bo Bedre og Costume Living for et rigtig godt arrangement, samt Paustian for den lækre location. Maden var god, skal jeg sige jer. Ligesom vinen heller ikke fejlede noget. Pyha.. Det kostede da også et par panodiler dagen derpå. Velfortjent brandert, vil jeg dog mene. Jeg vil desuden lige benytte lejligheden til at give en heads up til mine 6 skønne medbloggere, som jeg synes I skal tage et kig hos. I kender formentlig de fleste af dem i forvejen. Det er nogle dygtige damer. I kan besøge dem her: The Sweet Spot, Boligcious, Frk. Overspringshandling, That Nordic Feeling, Homesick og The Rusty Home

Endnu engang tak, tak, tak! ♡

ENGLISH RECAP: Thursday last week this year Design Awards was on. The award show was held at beautiful Paustian, people were talking and having a good time, drinking good wine and eating delicious canapes. The highlight of the evening was of course all the prices to be awarded. Among these awards ‘Blogger of the year’ was going to be announced. My blog Sonoma Seven and I was among the 7 nominated bloggers. And you know what ??? I WON!!!! I seriously can not believe it. I have had my blog for a little over 1 year. This is so crazy! I was nominated with 6 other REALLY talented and good interior blogs. I really did not see that coming. I am beyond proud, happy, touched and very very grateful. I want to thank ALL of you guys who took the time voting for me. You are the best, and you are one of the reasons this is so much fun! THANK YOU!

I will also give a heads up to my six cool “blog colleagues” that I think you should check out. You probably know them already, but if you do not, go check them out.  They are some really talented ladies. Go visit them here: The Sweet Spot, Boligcious, Frk. Overspringshandling, That Nordic Feeling, Homesick og The Rusty Home

Kommentarer

  1. Andrea_CPH - 15. september 2015

    Tillykke tillykke 🙂

  2. Maria - 15. september 2015

    Tillykke 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret