Kategori -
30. marts 2015

Blogger x FEMINA x Kähler – Vind 10.000 kr. til Kähler

vind 10.000 kr. til Kähler - femina konkurrence

Magasinet FEMINA lancerer et nyt boligmagasin, som hedder INDRET. I den anledning afholder Femina i samarbejde med det danske designbrand Kähler en blogger challenge med 3 boligbloggere. Denne challenge er jeg så heldig at være en del af sammen med to andre bloggere, Malene fra Boligcious og Gitte fra Object&Use. Det er nogle ret skarpe damer at være oppe imod, så jeg har følt mig enormt udfordret men samtidig også meget beæret og taknemmelig, over at have fået lov til at give mit bud med.

Her nedenfor vil jeg fortælle lidt mere om, hvad det hele går ud på, hvad jeg har taget udgangspunkt i, mine tanker bag min styling, og selvfølgelig HVORDAN du kan vinde 10.000 kr. til Kähler.

The danish magazine FEMINA launches a new interior magazine ‘INDRET‘. To mark this event Femina has in collaboration with and the Danish design brand Kähler made a blogger challenge. I was asked to join this challenge, together with two blog colleagues, Boligcious and Objetcs&Use. The two ladies are pretty cool so I felt enormously challenging but also very honored and grateful to be a part of this challenge.  You can win Kählæer products for DKK 10.000,- kr. Check it out and go vote for the styling you like the best right right here >>>

OPGAVEN LØD PÅ

…at vi hver især skulle style et lækkert stilleben med forskellige produkter fra Kähler. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke anede hvilke produkter jeg fik ind af døren, selvom vi faktisk kunne vælge selv. For de ting, som jeg havde tænkt mig at bruge til min styling, var allerede hapset af de to andre damer og der var også noget der ikke var på lager osv. Så jeg fik en pose blandede bolcher til min styling. Det passede mig nu egentlig meget fint, eftersom jeg kunne starte helt forfra og være kreativ – jeg arbejder ret godt under pres og med deadlines lige rundt om hjørnet. Før havde jeg et helt stilleben inde i hovedet med, hvordan jeg ville opsætte tingene. Men jeg trykkede delete og startede forfra da jeg fik produkterne ind af døren, og det blev altså resultatet som i ser på mit stylingbillede.

STEM & VIND 10.000,- TIL KÄHLER

Vinderen af denne blogger challenge er den hvis billede får flest stemmer – og her kan du, kære læser, nok regne ud at netop du kommer ind i billedet! Det ville betyde alverden for mig, hvis du vil smide en stemme efter min styling, jeg har nemlig hårdt brug for det. Det er ikke sådan når man er oppe mod så to dygtige damer, men jeg krydser fingre! Der er selvfølgelig ingen tvang, og du skal helt selv bestemme hvilket stilleben du vil stemme på, meeeeen jeg håber nu alligevel at du vil give netop min styling en lille stemme. Det vil betyde rigtig meget for mig! Når du stemmer er du samtidig med i lodtrækningen om hele 10.000 kr. til Kähler. Ikke dårligt, vel? Så skynd dig ind og stem stem stem (på min styling – den ligger som den første) TAAAAK! Jeg giver virtuelle krammere og masser af high fives!

Stem på din personlige favorit lige her & deltag i konkurrencen om 10.000,- til Kähler.
Konkurrencen løber frem til d. 12 april 2015.

 

vind 10.000 kr til kähler - femina - konkurrence

 
MIT UDGANGSPUNKT & MINE TANKER BAG MIN STYLING

Jeg modtog som sagt en pose blandede bolcher med hele 5 forskellige serier fra Kählers nye kollektion. Jeg valgte at gå med tre af dem. Måske lidt overkill, men jeg ville samtidig også vise så meget som muligt fra de nye kollektioner. Jeg tog udgangspunkt i følgende produkter:

Jeg gik derefter skridtet videre og tænkte “Femina -Kähler – Blogger” og med det hørte jeg 1 – 2 – 3 inde i hovedet. Altså 3 ‘enheder’ der på en eller facon skulle kombineres til én.

Magasinerne der er stablet på bænken, repræsenterer forlagsbranchen, som FEMINA er en del af. Kähler produkterne siger lidt sig selv, det repræsenterer selvfølgelig Kähler, som var dét vi skulle lægge fokus på. Og den sidste – blogger – ja, det er jo mig og min stil. Min stil er som de fleste af jer allerede ved meget rå, maskulin og personlig.

Jeg valgte at bruge min seje rå bænk fra OneFunkyFurniture som er lavet af genbrugsmaterialer, for at illustrere det gode håndværk og den der “gør-det-selv”-feeling, træhånden fra HAY skulle også illustrere “det gode håndværk”, altså dét at man er kreativ med hænderne og kan tage fat. Samtidig med at lyset i selve hånden skulle give den der vovede og legesyge indretning. Det hele behøver ikke altid være så perfekt og forudsigeligt. Glaskuplen brugte jeg for at skabe symmetri med den høje vase, således at billede ikke ‘væltede’, og der ligesom var en lige linje trods niveauforskellene i selve stylingen. Derudover giver kuplen en eller anden form for lethed i billedet. Metalkurven er med for at give et råt og moderne touch. Kaktussen giver ligeledes et råt og maskulint udtryk med modspil til de feminine og fine franske liljer. Farvevalget faldt mig meget naturligt, og jeg gik efter de støvede og naturlige farver som brun, grå, støvet grøn og støvet blå. Farver der matcher rigtig godt til det rå metal samt det lækre træ der er tilstedet i bænken.

HVAD SYNES DU OM MIN STYLING?

Du må godt være hudløs ærlig. Jeg kan tåle det. Både ros men også (konstruktiv) kritik. Vi har jo (heldigvis) ikke allesammen samme smag eller stil – men det kunne nu alligevel være sjovt at høre din mening, uanset om du kan lide det eller ej – og hvorfor.

Når det så er sagt, så håber jeg virkelig du vil smide en stemme efter netop min styling!


kähler konkurrence

Glasklokke fra Ellos / Træhånd ‘medium’ fra HAY / Kähler ‘kugle’ lysestage’ / Kähler ‘tromme’ lysestage’ / Lågkrukke fra Mini Unit serien
Sandfarvede vaser fra Love Song serien / Bænk fra OneFunkyFurniture / Trådkurv fra Netto (find lignende her)

Kommentarer

 1. Mie Engell - 30. marts 2015

  Hej Mille Emilie!
  For søren du har en lækker blog!
  Jeg ville lige høre dig hvor du har købt plakaten af Scarlett Johansson? 🙂

  1. 1000 tak Mie, hvor er det sødt af dig 🙂
   Plakaten har jeg købt gennem Fotografiska lige her.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret