Kategori -
6. august 2014

Black interior

 photo collage_bw_zpsd8a4eb1d.png

· · ·

Jeg er ret pjattet med både sort og hvid i min indretning. Min indretning er generelt farveløs, og jeg kører efter mottoet: “less is more”. Jeg bryder mig ikke om, hvis der er for meget knald på farverne, alt for meget nips eller for mange møbler samlet ét sted. Det  bliver for rodet for mig. Derfor vælger jeg ofte sorte, hvide eller grålige nuancer når det kommer til interiør i hjemmet. Jeg pifter det så typisk op med eksempelvis pasteller, en farverig pude, et sjovt maleri eller et grafisk print. Denne gang har jeg taget et kig på de sorte (og lidt hvide) ting som jeg godt kunne tænke mig i mit hjem. Jeg drømmer især om & Tradition’s fine sorte Flowerpot VP3 bordlampe og den skønne New York plakat. Begge ville være perfekte til vores kontor/gæsteværelse som vi netop er ved at indrette.

FIND SAGERNE:
salt- og pebersæt / runde knager / målebånd / kasser / magnettavle / krus / knagerække / kurv / sort vase /  new york plakat / bordlampe

· · ·

I love black interior. My home is pretty colorless, and I love the motto “less is more”. I don not like if there is to many colors, to many furniture or interior stuff. It gets to messy, which I do not like in my home.  Therefore I often choose black, white or shades of grey interior for my home. I have taken a look at some black interior for this post, and I dream of this beautiful black “Flowerpot VS3 lamp” for our workspace/guest room.

SHOP THE GOODIES:
salt & pepper set / coat hooks / measuring tape / boxes / magnetic board / mugs / coat rack / wire basket / vase new york poster / lamp

Kommentarer

  1. Jeg er også ret lun på den sorte magnettavle. Jeg ville bare ønske, man kunne skrive på den også.

    1. Ja den er altså fin. Orv, det kunne faktisk være smart. Det kan være det kommer en dag! Hehe.. Ellers kan man jo lave sin egen tavle med tavlelak 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret