Kategori -
14. april 2015

Keramik fra Ment

Ment BeiteJeg har fødselsdag snart – faktisk helt præcist om 11 dage. Mit sidste år i 20’erne. Ja, så kan i jo selv regne på det. Haha! Jeg er derfor igang med en mindre ønskeseddel. Jeg har faktisk været langsom i år, med den ønskeliste. Normalt skriver jeg ned løbende, men det har jeg simpelthen ikke fået gjort mig i denne gang. Dog har jeg set mig lun på den pæne keramikserie ‘Beite‘ fra det norske brand Ment. Serien ‘Beite’ indeholder ovenstående fine sager; kopper, kander, tallerkener, skåle samt et fint fløde- & sukkersæt. Jeg er helt dårlig med netop denne serie. Jeg synes både kopper og det fine fløde- & sukkersæt er helt absurd cute. Der er en skævhed og barnlig streg over designet, som jeg virkelig godt kan lide. Generelt set, er jeg ret tosset med dette brand. De laver nogle vanvittigt fine sager! Nå, men Beite-serien her skal helt sikkert flytte ind hos mig i år. Jeg står klar med åbne arme. Derfor har jeg naturligvis også skrevet det på min ønskeliste.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret