Kategori -
8. januar 2018

Beautyfavoritter: Læbepleje, en god spray til håret, make-up taske, shellack-kit & beautyblender

2018, så er vi sgu i gang. Kan I mærke det? Det kan jeg. Jeg har mange spændende opgaver på tapetet, og jeg glæder mig sådan til at komme i gang med det hele. Jeg har holdt totalt fri mellem jul og nytår, virkelig dejligt med en offline juleferie. Det kan anbefales! Jeg har været lidt sløv til at komme rigtig i gang her i januar, men nu er det nu.

Det er jo lidt noget andet når man er selvstændig og skal holde hjulene i gang, selv. Det er sgu hårdt arbejde, synes jeg. Men jeg elsker det. Jeg elsker også make-up og beauty, og derfor får du her mine skønhedsfavoritter for januar. Fem gode sager hvis du spørger mig: En smuk make-up taske, en smaddergod heat protector til håret, et smart shellack-hjemmesæt (ja, du læste rigtigt, skynd dig at scroll ned), en silkeblød lipgloss samt en god beautyblender. 

Make-up taske fra Ellies & Ivy

Jeg elsker det her mærke. De laver nemlig de fineste sager i de smukkeste tekstiler. Min make-up taske er bl.a. en af deres mange fine kreationer. Er den ikke skøn? Jeg kan have alle mine favorit produkter i den, og så elsker jeg det lyserøde print. Jeg ejer også et par af deres florlette kjoler, og på ønskelisten står flere af deres puder. Det laver de nemlig også! Jeg er vild med det hele, det er så pænt. Og hvert produkt er unikt, du finder ikke to ens kjoler eller make-up punge. 

Varmebeskyttende spray til håret

Som noget nyt er jeg begyndt at krølle mit hår. Ikke hver dag, men i ny og næ. Det lærte søde Cana mig nemlig inden jul. Genialt med lidt krøli håret til at peppe et look lidt op. Og det tager vitterligt ikke særlig lang tid med glattejern. Jeg laver krøllerne med et glattejern, hvilket er super nemt. Det tager ret lang tid for mig med krøl i hele håret, fordi jeg har meget og langt hår. Så det er ikke noget jeg lige gøre hver dag. Det har jeg simpelthen ikke tid til.

Men når jeg krøller det, anvender jeg en denne varmebeskyttende spray fra Björn Axén (reklamelink). Jeg har brugt den her lyserøde sag i 2 måneders tid og jeg synes den er rigtig god og dufter dejligt. Den er beriget med keratin, havalger der er rige på mineraler og aminosyrer, samt vitamin B5 som beskytter håret og giver glans. Og så beskytter den op til 220 grader.

Shellack-hjemme-kit fra Le Mini Macaron

Ønsker du flotte og farverige negle, er manicuresættet her fra Le Mini Macaron et absolut musthave for dig. Seriøst. Det er så smart. Jeg elsker at få lavet gelnegle i diverse beautysaloner, men det er bekendt en noget dyr affære. Så da jeg stødte på den her lille søde macaron blev jeg virkelig glad. Det er nemlig et smart manicure hjemmesæt, så du slipper for alle besøgene i beauty-salonerne og kan gøre det helt selv. Genialt!

Le Mini Macaron er et lille professionelt manicure kit med LED-lampe og shellack til hjemmebrug. Sættet gør det nemt at lave smukke negle med en glansfuld finish, der holder i ca. 14 dage. Le Mini Macaron Manicure Kit Cassis består af en LED-lampe, der hærder gellakken med UV-lys på kun 30 sekunder, så lidt hurtigt hovedregning: negle på 5 minutter. Hva’be’har! Med lampen følger der USB-kabel og strømforsyning. Derudover kommer sættet med en af de valgte farver, men man kan også købe dem separat. Der medfølger desuden en neglebåndsskubber og en neglefil samt 10 Remover Pads. En genial gave til dig selv eller en værtindegave/fødselsdagsgaven til veninden.

Læbepleje fra Clarins

Den her lipgloss fra Clarins (reklamelink) må næsten være det man kalder en klassiker. Haha! Jeg har brugt den i tusinde år. Kom ikke og sig du ikke har ejet sådan en? ALLE brugte den for 10 år siden – ihvertfald i min omgangskreds, og flere af os bruger den altså stadig. Det er da lidt sjovt. Men den er også god.

Jeg er normalt slet ikke til lipgloss. Det fedter sgu for meget og klistrer sådan helt åndssvagt. Men lige netop den her har en helt anden konsistens end andre lipglosser jeg har prøvet. Den er silkeblød på læberne og så er den ret neutral i farven. Love it!

Beautyblender

Du har garanteret set den her underlige æggeformede makeupsvamp før? The Original Beauty Blender (reklamelink) er mærket bag produktet ‘beautyblender’. De findes i alle mulige farver og størrelser, og du kan faktisk bruge beautyblenderen til både foundation, concealer, pudder, blush, highlighter, øjenskygge, creme m.m. Flere makeupartister har i årevis hyldet svampen, som et af de perfekte værktøjer til at lægge alle former for makeup. Okay så!

Jeg erhvervede mig en for nogle måneder siden, for nu var det tid til at prøve. Nu har jeg brugt den i ca. et halvt år, og dermed kommer min ærlige mening om den også her. Jeg elsker den! Jeg synes den er ge-ni-al. Til at starte med fattede jeg den overhovedet ikke, jeg glemte nemlig at gøre den våd. Haha! Og det er altså en ret væsentlig ting.
Men med tiden og lidt øvelse er jeg blevet rigtig gode venner med den, og nu kan jeg slet ikke forestille mig at bruge en anden svamp end denne. Beautyblenderen gør det også nemmere at dække ar, pletter og pigmentfejl, fordi man dupper produktet på huden, i stedet for at smøre det ud. Jeg har en del pigmentpletter i panden, men disse får jeg heldigvis dækket langt bedre nu, end før jeg brugte beautyblenderen. Jeg er fan, og jeg forstår hvorfor der er så mange der også er vild med den!
Den skal gøres våd inden brug (og selvfølgelig presses grundigt) så den bliver dobbelt så stor, og kan absorbere det produkt, man bruger.  Fordelen ved at bruge en beautyblender frem for fx en makeupbørste eller en makeupsvamp er, at beautyblenderen kan komme til steder, hvor en makeupbørste ikke kan. En væsentlig fordel er også, at man ikke spreder bakterier rundt på huden når man anvender en beautyblender, på grund af det materiale den er lavet af. Hvis man sørger for at vaske den korrekt, kan den holde i mindst 3 måneder. Jeg har haft min i nok 3-4 måneder, og det er nok ved at være tid til at købe en ny. Jeg køber mine beautyblendere i Sephora, men Matas har dem bl.a. også.

Læs også:
♥  Beautyfavoritter: Mineralpudder, en effektiv primer, to gode vitaminer og en blød dagcreme
♥  Beautyfavoritter: En sprød parfume, en kropsolie, en pæn neglelak og en chic læbestift
♥  Beautyfavoritter: En blid rensevand, yndlings duft, SOS-cremer til tør hud, magi til vipperne og detox til træt hud

Kommentarer

 1. Peacelake - 8. januar 2018

  Den der negle-børge – er det ikke svært at få af igen??

  1. Nej! Der følger sådan nogle “neglebørge-removers” med i første kit. Så kan man købe dem separat! Virkelig smart.

 2. Kathrine Cramer - 8. januar 2018

  Jeg har lige nogle spørgsmål angående størrelsen på ovenstående makeuptaske .. er der sådan plads til helt almindelige børster, mascara osv. ift. længden af tasken ? 🙂

  1. Hej Kathrine,
   Ja, der er masser af plads til både det ene og det andet.
   Men tænker du store hårsbørster, cremer osv. så bruger jeg fx nummeret større på denne. Men makeuppensler, mascara osv kan sagtens være der.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret