Kategori -
24. september 2019

Beautyfavoritter i graviditeten

Jeg bruger generelt ikke særlig meget make-up. Og virkelig lidt her under min graviditet. Men jeg bruger nu stadig en dagcreme, en god kropsolie, en læbepomade, lidt til brynene og lidt pudder til ansigtet.

Jeg har for en stund lagt mascaraen på hylden, orker simpelthen ikke at tage den på. Ha! Det klatter altid sådan for mig når jeg skal tage det på. I stedet har jeg prøvet falske vipper, eller de hersens såkaldte eyelash extentions. Men om det er noget jeg vil blive ved med, ved jeg ikke helt.

Her nedenfor gennemgår jeg nogle af mine favoritter som jeg bruger dagligt.

Dagcreme fra Ecooking

Dagcremen fra Ecooking har jeg modtaget i “tillykke med graviditeten”-gave fra søde Ann-Sofie der har CollageCph. Hendes gamle butik lå i samme ejendom som vores lejlighed, så jeg kom ret tit forbi. Hun er smadder sød og har nogle skønne ting, så blev simpelthen så overrasket over at hun sendte en fin lille gave til mig (og baby).

Men cremen her er altså fra Ecooking (de fleste kender måske også deres Peelmaske? Jeg har den selv! Vanvittig god). Jeg har brugt den siden hun sendte den til mig for to-tre måneder siden. Den er dejlig nem at bruge, fedter ikke, trænger hurtigt ind og er bare sådan ret no bullshit-agtigt.

Den indeholder bl.a. hvedeekstrakt, solsikkeolie og shea butter og er 100% vegansk. Den lille fine glaskrukke kan genbruges som fx krydderikrukke eller smykkeskrin når man er færdig med cremen. elsker det der mørke apotekerlook krukken har. Fint!

‘Nutri Balance Body Oil’ fra Xellence

Jeg er pjattet med olierne fra Exellence. Har også en anden jeg bruger tit, men særligt den her kropsolie til hele kroppen bruger jeg særligt lige nu til mave, lår og arme.

Den er ikke sådan en fedte-fedte olie, for den suger ret hurtigt ind. Jeg synes den nærmest virker beroligende. Men jeg er virkelig også en værre oliegris. Ha! Elsker det skidt, og Lasse hader virkelig når jeg ligger der og smører mig ind. Bare ærgerligt Sonnyboy.

Den har et højt indhold af antioxidanter samt A- og E-vitamin, som bevarer hudens spændstighed og gør den blød og smidig. Jeg bruger den ikke for at forhindre strækmærker, men for at give fugt. Maven kan godt klø ret meget når den sådan vokser, og så er det altså virkelig rart med masser af fugt og olie der gør det hele lidt smidigt.

Og… så er den 100% vegansk!

Mineral pudder fra MIILD

Jeg har for nogle måneder siden købt den her mineralpudder fra MIILD. Jeg synes den faktisk den er meget god. Den føles let på huden, og giver en helt naturlig tekstur.

Den har sådan et semi-mat look, men giver alligevel nok til at dække træt hud. Det kan jeg godt lide.

Jeg har den i farven 04 MEDIUM PLUS WAVY, men pudderen findes i seks forskellige nuancer. Så det er bare med at prøve sig frem.

Jeg har endnu til gode at prøve deres mascara, deres mineral bronzing pudder, deres cremede concealer og deres blush. Alle gode idéer til juleønskerne. Nogle af Jer der har prøvet nogle af disse? Er de gode?

Brynfix fra IDUN & læbepomade fra ALMA

Den her bryndimmer fra IDUN (reklamelink) har været en favorit længe. Der står egentlig “brow gel” på den, men jeg synes ikke den er særlig gel-agtig. Mere sådan en almindelig bryn-mascara-agtig noget. You get it?

Børsten er sådan lidt so-so (kunne bestemt forbedres), men farven virker altså fint og jeg synes at den er nem at påføre. Jeg får fyldigere og mørkere bryn når jeg bruger den, og jeg synes at det holder rimelig fornuftigt en hel dag. Jeg har den i farven ‘Medium 302’. Den er fri for parfume og 100% vegansk.

~

Læbepomaden fra østrigske ALMA Baby Care er uundværlig både før, under og efter graviditet. Den har en fløjsagtigt følelse, som plejer og forhindrer tørre læber. Gode egenskaber med både sheasmør og mild abrikoskerneolie, som giver ultrabløde læber. Har den altid med mig, og her i den kolde tid kommer jeg til at skambruge den.

Den er 100% økologisk, dermatologisk testet og håndlavet i Wien.

~

Hårelastikken har jeg købt hos Lille Svend KBH sammen med en suttesnor i læder. Det er et fint fint samarbejde til fordel for Mødrehjælpen.

Sættet består af 1 stk håndsyet hårelastik af det skønneste vintagestof og 1 stk suttesnor i blød læder. For hver solgte hårelastik og suttesnor, doneres 50 kroner til Mødrehjælpens julehjælp.

Hårelastikken er fremstillet af genbrugsmaterialer; det skønneste vintagestof i smuk 70’er farvepalette af rød, gul og blå.  Men suttesnoren er  i blødt læder. 22 cm lang med nitter og clip i chrome finish. Læderet er chrome-frit og TÜV certificeret.

Vil du også støtte Mødrehjælpen med et lille bidrag, så kan du læse meget mere her.

Billede: Lille Svend KBH

Kommentarer

 1. Tanja - 24. september 2019

  Er generelt glad for Miilds produkter, men don’t bother med at købe deres mascara med mindre at du har virkelig sarte øjne og ikke kan bruge andet. Den er altså ret dårlig🙊 Den giver ikke ret meget andet end minimal farve og så endte den under øjnene på mig🐼
  Hyggeligt at følge med i ombygning og din graviditet!

  1. Mille Emilie - 24. september 2019

   Jeg har kun prøvet deres pudder her, så har ingen kendskab til mascara og deres andre sager. Hører bare kun godt om det, så tænker det må være værd at prøve. Men det lyder da helt skidt lige med mascaraen. Jeg har brugt den samme mascara i 15 år, så den vil jeg da blive ved med. “If it ain’t broken don’t fix it!” 🙂

   Tak fordi du følger med! Dejligt du gider. Ha’ en dejlig dag!

 2. Kirstine - 24. september 2019

  Jeg har heller ikke så god erfaring med Miild Mascara, synes de drysser, således man ender op med at være sort under øjnene!

  1. Mille Emilie - 24. september 2019

   Good to know – den holder jeg mig fra! Tak fordi I deler 🙂

 3. Amanda - 24. september 2019

  Deres concealer er virkelig god til at dække mor-trætte rander under øjnene 👌🏼

  1. Mille Emilie - 24. september 2019

   Fantastisk. Den har jeg faktisk hørt godt om. Den må da prøves. Den ryger må på juleønskelisten med det samme 🤗

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret