Kategori -
28. februar 2021

Baghus: Valg af køkken

Jeg har sådan glædet mig til at vise Jer, hvilket køkken jeg har valgt til det lille baghus.

For det har været lidt af en rejse, da jeg har skiftet mening nogle gange, været udfordret på budgettet og så var et af de køkkener, som jeg egentligt havde besluttet mig for at købe, udgået midt i hele processen. Og så var det forfra. Haha. Typisk!

Første tanke var et lyseblåt køkken, og jeg havde udset mig det smukke lyseblå FRAME-køkken fra Reform. Desværre blev det for dyrt taget i betragtning af, at det “bare” er et kontorkøkken. Øv! Men smukt er det virkelig, men måtte parkere den der. Videre.

Nu er den der!

Så havde jeg endelig set mig lun på EKESTAD fra IKEA, et virkelig fint køkken i egetræsfinér, som jeg så havde tiltænkt, at male lyseblåt selv. Jeg tegnede og gjorde ved i IKEA’s tegneprogram (i øvrigt et genialt program for at visualisere ens tanker), og alt stod faktisk klar.

Da jeg så endelig tog mig sammen til at trykke køb, så ville den ikke gå igennem. Pludselig kunne jeg ikke vælge dét køkken. Og det viste sig så, at det var udgået i mellemtiden. Ej men fooooor heeeeelvede da også. Haha. Typisk, igeeen!

Mit endelige valg

Til mit held, lancerede IKEA et nyt trækøkken her i februar. SINARP hedder det, og jeg synes umiddelbart det så virkelig pænt ud. Men lidt tøvende.. For grundet dumme Corona havde jeg jo kun set det online. Lidt et sats at klikke et helt køkken hjem uden egentlig at have set det.

Men jeg tog sgu chancen og købte det. For skulle altså videre i teksten med dwt baghus. Og jeg må bare sige… Jeg synes det tegner rigtig godt. Fronterne ser så pæne ud i virkeligheden, så jeg glæder mig virkelig til at få det op og installeret.

Skufferne har vi købt med åbnebeslag så jeg ikke behøver knopper eller greb. Man giver blot skuffen et let skub med knæet eller hånden, Då åbner skuffen blødt og lydløst. Smart!

Se nu lige der… Er det lige en pæn låge eller hvad? 😍 Jeg er i hvert fald godt tilfreds.
Nederste låger her er IKEA Sinarp.
Billedet er et pressebillede fra IKEA.

Hvad med bordplade?

Jeg har bestilt disse bordpladeprøver hos Råform, som har de smukkeste terrazzomaterialer. Jeg tænker det mørke træ vil gå så godt sammen med en lys terrazzobordplade.

Jeg har slet ikke besluttet mig endnu, jeg skal lige se prøverne sammen med køkkenet, når det er sat helt op. Men af disse fem prøver er min favorit nok den nederst til højre.

Hvad synes I om det?

Kommentarer

 1. May - 28. februar 2021

  Det er sååååå pænt jo jeg glæder mig sådan til at se det oppe 🙏🏽❤️

  1. Mille Emilie - 28. februar 2021

   Det gør jeg virkelig også 😍

 2. Pernille - 28. februar 2021

  Ikke så meget andet at sige end 😍😍
  – Glæder mig til at se færdig resultat 🤩

  1. Mille Emilie - 28. februar 2021

   Hvor er du sød 🤗 Jeg glæder mig også til at få det hele op, og se det i samlet enhed.

 3. Line - 28. februar 2021

  Er din fornemmelse af sinarp den samme som ekestad – er den slet ikke sådan laminat-agtig?? Vi havde også lagt os fast på ekestad før det udgik (hvad tænker de i øvrigt på, at lade deres flotteste fronter udgå – først den mørke, og så den lyse🤦🏻‍♀️).

  1. Mille Emilie - 28. februar 2021

   Hmm.. jeg synes, ærligt, at det har en fin struktur og overflade. Jeg er meget positivt overrasket, men mine forventninger var nok heller ikke de højeste. Jeg ved siiiiimpelthen heller ikke hvad de tænker på med Ekestad. But whyyyyyy? 🤦🏼‍♀️ Glæder mig til at få det hele op og se det samlet. Har kun set det online, så det er et kæmpe sats.

 4. Anja - 28. februar 2021

  Synes de to nederste bordpladeprøver er super fine 🤩 det ene giver nok et lidt varmere udtryk end det andet. Er spændt på at se det endelige resultat – god arbejdslyst!

  1. Mille Emilie - 28. februar 2021

   Tak Anja,
   Dem kan jeg også godt lide 🙂 Jeg glæder mig også til at være færdig med køkkenet, så jeg kan lave min første kop kaffe her. Hehe.. Tak for hep!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret